vrijdag, mei 20, 2022
11.8 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Rechercheteam onderzoekt overlijden bejaarde dame Pieter de Hoochweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) onderzoekt het overlijden van een 89-jarige Rotterdamse die zondag 21 januari onwel in haar woning aan de Pieter de Hoochweg werd gevonden. Het rechercheteam onderzoekt of er sprake is van de gevolgen van een misdrijf of van een noodlottig ongeval. Alle tips die duidelijkheid kunnen geven zijn welkom.

Onduidelijke toedracht
Familie trof de vrouw zondagmiddag rond vier uur liggend op de grond aan in haar woning, die deel uitmaakt van ‘Villa Pieter’. De vrouw is direct overgebracht naar het EMC waar zij helaas in de nacht van woensdag 24 op donderdag 25 januari is overleden.
Het Team Forensische Opsporing startte een sporenonderzoek. Ook werd er in de afgelopen dagen een buurtonderzoek gedaan. Dit heeft nog niet meer duidelijkheid opgeleverd.

TGO
Het rechercheteam onderzoekt wat zich precies in de woning heeft afgespeeld. Daarbij worden alle scenario’s onder de loep genomen, van noodlottig ongeval tot een beroving. Het is ook onduidelijk of er wat uit de woning is weggenomen.

Tips
Heeft u informatie en u heeft nog niet met de politie gesproken, bel dan 0900-8844. U kunt ook anoniem reageren, bel dan 0800-7000


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -