Man met schotwond aan been door politie aangetroffen Wijnandt van Elststraat Rijswijk

Date:

Deel bericht:

Rijswijk – De politie kreeg maandag 29 januari rond 23.30 uur een melding dat er mogelijk geschoten was bij een ruzie in een woning aan de Wijnandt van Elststraat. Agenten troffen in een portiek een persoon aan met een schotwond in zijn been. Een 28-jarige man uit Den Haag meldde zich later op de avond zelf bij het politiebureau. Hij is aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij het schietincident. De politie onderzoekt de zaak.

 

- Advertisement -

Nadat agenten in de portiek de gewonde man lieten vervoeren naar het ziekenhuis, stelden zij ter plaatse een uitgebreid onderzoek in. Uit onderzoek blijkt dat de aanleiding voor het schietincident vermoedelijk in een ruzie over geluidsoverlast eerder die avond lag. Uiteindelijk leidde het onderzoek naar de verdachte die zich later op de avond aan het politiebureau meldde. Hij zit vast en wordt gehoord. Rechercheurs zijn nog op zoek naar getuigen.

Iets gezien of gehoord?
De recherche is op zoek naar getuigen van het schietincident. Heeft u iets gezien of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de districtsrecherche Delft-Westland via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Honderden mensen bezoeken sintviering met zwarte pieten in Rijswijk.

Rijswijk - Honderden mensen hebben zaterdagmiddag een sintviering met zwarte pieten op het Piramideplein in Rijswijk bezocht. De...

Overleden vrouw en zwaargewonde man bij woning Rijswijk: “intens verdrietig en tragisch”

Rijswijk - In de nacht van zaterdag op zondag 26 november heeft de politie een overleden vrouw aangetroffen...

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...

Auto vliegt spontaan in brand N478 – Veerweg Bergambacht

Bergambacht - Op de Veerweg in Bergambacht is vrijdagmiddag door een nog onbekende oorzaak een auto in brand...