donderdag, mei 26, 2022
18 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Dode in Waddinxveen mogelijk overleden door handelen politieagenten.

- advertentie -

Waddinxveen – Een 39-jarige man is vrijdagmorgen overleden na een incident tijdens een voertuigcontrole op de Oude Dreef. De man zou gecontroleerd zijn door agenten en daarna in bedwang zijn gehouden op de grond. Volgens Omroep West zijn er beelden beschikbaar dat de verdachte hard geslagen zou zijn door een agent.

Het Openbaar Ministerie heeft de Rijksrecherche een groot onderzoek laten starten. Of de man op de beelden ook het overleden slachtoffer betreft konden zij nog niet zeggen. Waarom de auto gecontroleerd werd is eveneens nog niets over los gelaten. De politie is bezig geweest met langdurig onderzoek.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -