vrijdag, mei 27, 2022
15.5 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Vrouw zwaargewond na ongeval Pascalweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een vrouw is vrijdagmiddag zeer ernstig gewond geraakt nadat zij werd aangereden door een automobilist op de Pascalweg. De vrouw wilde vermoedelijk oversteken om de bus nog te halen en zag daarbij de auto over het hoofd. Ze werd daardoor geschept door de automobilist.

Hulpverleners hebben het slachtoffer ter plekke gereanimeerd waarna zij in kritieke toestand naar het ziekenhuis is gebracht. Het is niet bekend hoe het nu met de vrouw gaat. De politie heeft ter plekke langdurig onderzoek gedaan. Voor de automobilist en omstanders wordt slachtofferhulp aangeboden

 

Foto : IJsselmondenieuws

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -