Vliegveld Rotterdam The Hague Airport dicht door rookontwikkeling in gebouw

maandag 5 februari 2018 16:58

Het vluchtverkeer op Rotterdam The Hague Airport is tijdelijk gestremd. De brandweer is ter plaatse omdat er een automatisch brandalarm was afgegaan. In het gebouw zou rook aanwezig zijn, hierop is besloten om deze te ontruimen.

Omdat er geen medewerkers in het gebouw meer zijn worden binnenkomende vluchten tijdelijk in de lucht gehouden om omgeleid naar een ander vliegveld. Volgens de veiligheidsregio is vermoedelijk brand ontstaan in één van de technische ruimtes. Hier wordt op dit moment door de brandweer naar gezocht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vliegveld Rotterdam The Hague Airport dicht door rookontwikkeling in gebouw
Schrijver:

 

 

Het vluchtverkeer op Rotterdam The Hague Airport is tijdelijk gestremd. De brandweer is ter plaatse omdat er een automatisch brandalarm was afgegaan. In het gebouw zou rook aanwezig zijn, hierop is besloten om deze te ontruimen.

Omdat er geen medewerkers in het gebouw meer zijn worden binnenkomende vluchten tijdelijk in de lucht gehouden om omgeleid naar een ander vliegveld. Volgens de veiligheidsregio is vermoedelijk brand ontstaan in één van de technische ruimtes. Hier wordt op dit moment door de brandweer naar gezocht.

 

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Rotterdam - In het pand van de Squashhal aan het Barbarakruid heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed. De brand was ontstaan in de gevel van het pand en betrof vermoedelijk isolatiemateriaal. Het gedeelte waar de brand was ontstaan staat in de volle zon, de gevel...

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!