Man beroofd tijdens geld storten Burgemeester Baumannlaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 52-jarige man uit Bleiswijk is beroofd van een envelop met daarin zijn bedrijfsgeld. Dat gebeurde op woensdagmorgen rond 08.45 uur bij een geldstortautomaat op de Burgemeester Baumannlaan. De overvallers renden ieder een kant op

Detailopname surveillancewagen
Het slachtoffer was net bezig de envelop in de automaat te stoppen toen de twee mannen hem sloegen en van de envelop beroofden. Direct begon de politie een zoektocht maar vond de verdachten niet meer. De ene overvaller was ongeveer 25 jaar oud en de andere rond 20 jaar. Getuigen die iets weten kunnen hun informatie doorgeven aan de politie via nummer 0900-8844 of via onderstaand tipformulier.

- Advertisement -

Aanpak

De inzet op overvallen heeft al jaren hoge prioriteit. Met volle kracht werkt de politie aan de onderzoeken om overvallers op te sporen en aan te houden in samenwerking met bedrijfsleven, gemeenten, burgers, politie, OM en reclasseringsorganisaties. Ook door goede preventiemaatregelen gaat het aantal overvallen omlaag. Als toch een overval wordt gepleegd, grijpen politie, OM en de andere strafrechtelijke ketenpartners in om de overvaller op te sporen en te laten berechten, en recht te doen aan het slachtoffer.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd

Politie controleert auto’s en scooters in Rotterdam-Overschie

Rotterdam - De politie heeft woensdagochtend op meerdere plekken in Rotterdam-Overschie verkeerscontroles uitgevoerd. Er werden 30 auto’s en...

Vrouw gewond na te water raken auto Overschiese Kleiweg Rotterdam

Rotterdam - Een automobiliste is donderdagavond op de Overschiese Kleiweg in Rotterdam met zijn auto te water geraakt....

Twee mannen gewond na mishandeling in stadsbus Burgemeester Baumannlaan Rotterdam

Rotterdam - Twee mannen zijn woensdagavond tegen middernacht zwaargewond geraakt bij een vechtpartij in een stadsbus. Het incident...

Brand in flatwoning van Adrichemweg Rotterdam

Rotterdam - In een flatwoning aan de van Adrichemweg in Rotterdam heeft vrijdagavond korte tijd brand gewoed. In...