Doodslag/moord, mishandeling, inbraken en een bijzonder beeld in ‘Bureau Rijnmond’

Date:

Deel bericht:

Roterdam, Capelle aan den IJssel, Amsterdam – Op donderdag 8 februari vraagt Bureau Rijnmond aandacht voor de dood van Rotterdammer Jip Jurg, het onderzoek naar de dood van een bewoner van het Alouette Erf in Capelle aan den IJssel, een mishandeling in Amsterdam met een mogelijke Rotterdamse link, inbraken en een bijzonder beeld. Kijken dus!

 

- Advertisement -

Onderzoek dood Jip Jurg
De Rotterdammer Jip Jurg (32) werd zondag 28 januari 2018 levenloos aangetroffen in zijn huis, door zijn vader. Jip had inwendig letsel, dat hij waarschijnlijk heeft opgelopen bij een vechtpartij op het Schouwburgplein, op vrijdagavond 26 januari. De politie zoekt getuigen.

Vorige woensdag en vrijdag meldden zich in totaal drie mannen bij de politie. Een 37-jarige man uit Rotterdam zit nog steeds vast als hoofdverdachte, maar de twee anderen: een 27-jarige man uit Schiedam en een man van 37 uit Den Haag zijn onlangs vrijgelaten, al beschouwt de politie hen nog steeds als verdachte.

Alouette-Erf
De politie doet nog steeds onderzoek naar de dood van een 55-jarige man uit Capelle aan den IJssel. Zijn lichaam werd op zaterdagavond 20 januari in zijn woning gevonden. De politie zoekt specifiek getuigen die iets verdachts hebben gezien rond 23.30 uur, het tijdstip dat het lichaam werd aangetroffen.

Inbrekers in beeld
Wie herkent de inbrekers die staan op beelden die gemaakt werden van inbraken in Capelle aan de IJssel en Rotterdam. Uw tips zijn welkom…

Man in Amsterdam mishandeld
Een 28-jarige man raakte op 26 november gewond op het Rembrandtplein in Amsterdam. Twee mannen sloegen het slachtoffer het ziekenhuis is. De daders komen mogelijk uit Rotterdam. Herkent u ze?

Beeld zoekt eigenaar
Bij een Rotterdams metaalrecyclingsbedrijf werd beging januari een koperen beeld ingeleverd. De opkoper vertrouwde het niet. Wellicht was het beeld, mogelijk een grafornament, ergens gestolen. Van wie is het?

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Grote hoeveelheid wapens en middelen voor drugsproductie bij invallen in Rotterdamse regio

Regio - De politie heeft een grote drugsproductie- en wapenvondst gedaan bij invallen en boekingen op meerdere locaties...

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...

Auto vliegt spontaan in brand N478 – Veerweg Bergambacht

Bergambacht - Op de Veerweg in Bergambacht is vrijdagmiddag door een nog onbekende oorzaak een auto in brand...

Forse vertraging door ongeval op A15 bij Pernis

Rotterdam - Door een ongeval met twee voertuigen op de A15 ter hoogte van Pernis ontstond vanmorgen een...