donderdag, mei 26, 2022
14.4 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Vrouw (87) overleden na aanrijding met vrachtwagen Burgerhof Pernis

- advertentie -

Op het Burgerhof in Pernis is donderdagmorgen een 87-jarige vrouw door een noodlottig ongeval om het leven gekomen. De vrouw werd door omstanders omstreeks 10.50 uur gevonden, ze dachten  dat ze onwel was geworden.

De vrouw was er slecht aan toe en reanimatie mocht helaas niet meer baten. Ze overleed ter plekke aan haar verwondingen. Uit onderzoek bleek dat ze was aangereden door een vrachtwagen. De chauffeur een 57-jarige man uit Hoogvliet was weggereden maar later opgepakt. De politie verhoord de chauffeur om te kijken wat er precies is gebeurd. Mogelijk heeft hij het niet eens gemerkt.

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,220VolgersVolg
- advertentie -