vrijdag, mei 27, 2022
15.5 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Politie zoekt getuigen inbraak Kamera Express Capelle aan den IJssel (video)

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De politie is op zoek naar vier mannen die een inbraak hebben gepleegd bij een winkel van Kamera Express aan de Rietbaan. Het viertal brak in de vroege morgen van zondag 26 november aan de voorzijde van het pand. Op slinkse wijze wisten zij zich door het verbreken van een deur en een achterliggend rolluik naar binnen te komen.

Eenmaal in de ruimte waar zich bepaalde vitrines bevinden sloopten zij de vitrines en gingen er met uitsluitend dure camera’s en lenzen vandoor. Tot op heden ontbreekt nog ieder spoor van hen. De politie is op zoek naar personen die het viertal mogelijk herkend uit de camera beelden. De kentekenplaten op de auto bleken helaas gestolen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -