zaterdag, mei 28, 2022
14.8 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Woninginbreker (22) snel aangehouden na alerte 112 melding Mecklenburglaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Agenten hielden donderdagmiddag een woninginbreker aan dankzij een melding van een alerte getuige. De getuige zag dat de 22-jarige verdachte een raam kapot van een woning aan de Mecklenburglaan vernielde en via het gat de woning inging. Hij aarzelde geen moment en belde direct via 112 de politiemeldkamer.

Agenten gingen na de melding direct naar de woning en zagen de inbreker binnen in de kamer staan. De agenten kropen eveneens door het vernielde raam en hielden in de woning de 22-jarige man zonder vaste verblijfplaats aan.

Meld verdachte situaties
Zo blijkt dat snel melden van verdachte situaties bij de politie heel belangrijk is. De politie is daar ook zeer dankbaar om. Ziet u verdacht gedrag of bent u getuige van een strafbaar feit, twijfel niet en geef het dan direct door aan de politie via het alarmnummer 112. De politie registreert wat u vertelt over de situatie en beoordeelt wat de mogelijkheden zijn om actie te ondernemen.

Bel 112
Bel 112 bij spoed of heterdaad; het gaat dan om spoedeisende hulp bij direct levensbedreigende situaties, wanneer u verdacht gedrag signaleert of getuige bent van een misdrijf. Ook wanneer iemand inbreekt. Dan telt elke seconde.

Op de hoogte blijven
Als u op de hoogte wilt blijven van wat de politie met uw melding heeft gedaan, dan wordt u geïnformeerd zodra de politie ter plaatse is, of u wordt naderhand gebeld.
Andere informatie voor de politie of vragen kunt u altijd doorgeven via het nummer 0900-8844.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,220VolgersVolg
- advertentie -