donderdag, juni 24, 2021
12.9 C
Rotterdam
donderdag 24 juni 2021

Eigenaresse zonnestudio Tjalklaan Rotterdam mishandeld en overvallen

Rotterdam – Ze had haar zonnestudio op de Tjalklaan afgesloten en wilde net in haar auto, die op de Professor Poelslaan stond, stappen toen twee jongens haar vastpakten en een vuurwapen op haar richtten. De jongens wilden haar tas afpakken en er ontstond een worsteling. De doodsbange vrouw liep hierbij verwondingen aan hoofd en hand op. De jongens vluchtten weg met haar tas.

De politie is een onderzoek gestart naar de overval en zoekt getuigen die de twee jongens en/of de overval hebben gezien. De vrouw zag de jongens al op de Tjalklaan toen zij daar even na negen uur ’s avonds haar studio afsloot. De jongens liepen toen in de richting van de Franselaan.

Professor Poelslaan
De vrouw bracht zelf eerst nog even een vuilniszak weg en liep daarna naar haar auto op de Professor Poelslaan. Daar kwamen de eerder gespotte jongens naar haar toe en pakten haar vast. Ze richten een vuurwapen op de vrouw en probeerden haar tas te pakken. Mogelijk is de worsteling die daarna tussen de vrouw en de jongens plaatsvond een voorbijganger opgevallen? De jongens sloegen de vrouw en trokken zo hard aan haar dat zij op de grond viel.

Zweedsestraat
Nadat de jongens de tas, met daarin haar persoonlijke bezittingen en de dagopbrengst, te pakken hadden, renden zij richting de Zweedsestraat. De vrouw is nog een stukje achter hen aangerend. In de Zweedsestraat sprak zij een jongeman, die aangaf dat de jongens verder de Zweedsestraat in waren gerend. De politie komt graag in contact met deze getuige.

Signalement
De overvallers waren beide in donkere sportkleding gekleed met capuchon op en een muts voor hun gezicht. De jongen met het vuurwapen was ongeveer 1.75m lang en had een normaal tot vol postuur met een wat bollig gezicht, de andere was ‘slechts’ 170 lang en had een dun postuur. Beiden waren licht getint.

Contact
Heeft u de jongens rond 21.00 uur in de omgeving Tjalklaan, Franselaan, Professor Poelslaan of Zweedsestraat gezien? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Belt u dan alstublieft 0900-8844 of laat uw tip achter op www.politie.nl.

Related Articles

Zwaargewonde na steekpartij op volkstuinvereniging De Zandweg Kromme Zandweg Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een steekpartij op de Kromme Zandweg in Rotterdam is woensdagavond een persoon...

Politie onderzoekt schietpartij Josephstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie doet onderzoek naar een mogelijke schietpartij in de Josephstraat in Rotterdam....

Vrouw met kind te water Fuykpark Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op de Dorpsstraat ter hoogte van het Vuykpark is woensdagmorgen...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

44-jarige Rotterdammer gepakt voor steekpartij De Zandweg

44-jarige Rotterdammer gepakt voor steekpartij De Zandweg [...]

'Dansen met Janssen': Nederland wil massaal één prik

'Dansen met Janssen': Nederland wil massaal één prik [...]

Steekpartij op de volkstuintjes aan de Kromme Zandweg

Steekpartij op de volkstuintjes aan de Kromme Zandweg [...]

Deltavariant maakt opmars in Rotterdam: 20 procent

Deltavariant maakt opmars in Rotterdam: 20 procent [...]

Parlement grijpt opnieuw hard in: enquête naar fraudeaanpak

Parlement grijpt opnieuw hard in: enquête naar fraudeaanpak [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
7,990VolgersVolg