vrijdag, mei 27, 2022
15.5 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Handhavers grijpen straatrovers Schollebos Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den Ijssel –  Vanmiddag troffen handhavers een heterdaad straatroof aan in het Schollebos. Twee verdachten waren kort voor de komst van de bikers van handhaving gevlucht het bos in. Ter plaatse hebben zij eerst het slachtoffer opgevangen en direct de politie ter plaatse verzocht. Tijdens de zoektocht naar de verdachten trof een van de handhaver beide verdachten verderop in het Schollebos aan.

In samenwerking met de politie hebben de handhavers beide mannen direct aangehouden. Agenten hebben hen daarna afgevoerd naar het politiebureau. Tegen de verdachten word proces-verbaal opgemaakt en de zaak word overgedragen aan de recherche.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -