Man (46) gewond bij steekincident in café Mathenesserweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 46-jarige man uit Rotterdam raakte woensdagavond rond middernacht gewond bij een steekincident in een café op de Mathenesserlaan. Het slachtoffer ligt gewond in het ziekenhuis. De politie is op zoek naar de dader.

 

- Advertisement -

Een trambestuurder zag rond kwart voor twaalf een gewonde man op straat staan. Ter hoogte van het politiebureau zakte hij in elkaar. Agenten verzorgden de eerste hulp, waarna het 46-jarige slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Al snel werd duidelijk dat de man in een café op de Mathenesserlaan was neergestoken. Daar spraken agenten met getuigen en werden dan ook de benodigde sporen veilig gesteld.

Getuige?
De politie heeft nog niet uitgebreid kunnen spreken met het slachtoffer. Wel zijn camerabeelden veilig gesteld. Heeft u gezien waar de dader naartoe is gevlucht? Of weet u meer over het incident en heeft u nog niet met de politie gesproken? We spreken u graag! Neem contact met ons op via 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Neergestoken man gevonden voor deur politiebureau Marconiplein Rotterdam

- Advertisement -

Gerelateerd

Felle brand in woning Dirk Danestraat Rotterdam vermoedelijk aangestoken

Rotterdam - In een woning aan de Dirk Danestraat in Rotterdam-West heeft donderdagmiddag rond 17.30 uur een flinke...

Hotelmedewerker geslagen met hamer bij overval Grote Kerkplein Rotterdam

Rotterdam - Een hotelmedewerker van een hotel aan het Grote Kerkplein in Rotterdam is donderdagochtend gewond geraakt bij...

Grote uitslaande brand in bedrijfswoning Onderweg Rotterdam.

Rotterdam - In een bedrijfswoning aan de Onderweg in Rotterdam-Nesselande is woensdagmiddag rond 17.30 uur een grote brand...

Vijf lichtgewonden bij steekpartij Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een ruzie tussen vijf personen op de Strevelsweg in Rotterdam zijn alle vijf de mannen...