vrijdag, mei 27, 2022
15.5 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Man (46) gewond bij steekincident in café Mathenesserweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 46-jarige man uit Rotterdam raakte woensdagavond rond middernacht gewond bij een steekincident in een café op de Mathenesserlaan. Het slachtoffer ligt gewond in het ziekenhuis. De politie is op zoek naar de dader.

 

Een trambestuurder zag rond kwart voor twaalf een gewonde man op straat staan. Ter hoogte van het politiebureau zakte hij in elkaar. Agenten verzorgden de eerste hulp, waarna het 46-jarige slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Al snel werd duidelijk dat de man in een café op de Mathenesserlaan was neergestoken. Daar spraken agenten met getuigen en werden dan ook de benodigde sporen veilig gesteld.

Getuige?
De politie heeft nog niet uitgebreid kunnen spreken met het slachtoffer. Wel zijn camerabeelden veilig gesteld. Heeft u gezien waar de dader naartoe is gevlucht? Of weet u meer over het incident en heeft u nog niet met de politie gesproken? We spreken u graag! Neem contact met ons op via 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Neergestoken man gevonden voor deur politiebureau Marconiplein Rotterdam


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -