zaterdag, mei 28, 2022
13 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Straatrovers uitgeput door bikers en aangehouden Kogelvangerstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bikers hielden op Valentijnsdag twee straatrovers op heterdaad aan op de Kogelvangerstraat. De fietsende agenten vatten het tweetal na een korte achtervolging in de kraag en de gestolen iPone X kon terug naar de bestolen pakketbezorger.

 

Woensdagmiddag rond kwart voor drie fietsten de agenten over de Josephlaan. Drie jongens kwamen rennend vanuit de Doorbraak. Bij het zien van de agenten ging de versnelling erop richting de Kogelvangerstraat. Eén van de jongens bleef bij een portiek staan, de ander, met een wit doosje in zijn hand, rende door. Na drie rondjes om een wit busje realiseerde de dief zich blijkbaar dat hij het doosje nog vast had en gooide dit onder de bus.

Inmiddels had een 62-jarige pakketbezorger aangifte gedaan van het feit dat hij kort ervoor op de Doorbraak was beroofd van een wit doosje met daarin een nieuwe iPhone X. De telefoon is terug naar de pakketbezorger en de beide Rotterdamse verdachten van 17 en 22 jaar zijn ingerekend voor verhoor.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -