Straatrovers uitgeput door bikers en aangehouden Kogelvangerstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bikers hielden op Valentijnsdag twee straatrovers op heterdaad aan op de Kogelvangerstraat. De fietsende agenten vatten het tweetal na een korte achtervolging in de kraag en de gestolen iPone X kon terug naar de bestolen pakketbezorger.

 

- Advertisement -

Woensdagmiddag rond kwart voor drie fietsten de agenten over de Josephlaan. Drie jongens kwamen rennend vanuit de Doorbraak. Bij het zien van de agenten ging de versnelling erop richting de Kogelvangerstraat. Eén van de jongens bleef bij een portiek staan, de ander, met een wit doosje in zijn hand, rende door. Na drie rondjes om een wit busje realiseerde de dief zich blijkbaar dat hij het doosje nog vast had en gooide dit onder de bus.

Inmiddels had een 62-jarige pakketbezorger aangifte gedaan van het feit dat hij kort ervoor op de Doorbraak was beroofd van een wit doosje met daarin een nieuwe iPhone X. De telefoon is terug naar de pakketbezorger en de beide Rotterdamse verdachten van 17 en 22 jaar zijn ingerekend voor verhoor.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Felle brand in woning Dirk Danestraat Rotterdam vermoedelijk aangestoken

Rotterdam - In een woning aan de Dirk Danestraat in Rotterdam-West heeft donderdagmiddag rond 17.30 uur een flinke...

Explosie bij theehuis Schiedamseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een theehuis op de Schiedamseweg in Rotterdam is in de nacht van maandag 29 op...

Explosie portiekwoning Taandersstraat Rotterdam

Rotterdam - In de Taanderstraat in Rotterdam is afgelopen nacht rond 00.15 uur een explosief tot ontploffing gebracht....

Gewonde en aanhouding na steekpartij in woning Schonebergerweg Rotterdam

Rotterdam - In de woning aan de Schonebergerweg Rotterdam is donderdagavond een persoon gewond geraakt na een steekpartij....