Straatrovers uitgeput door bikers en aangehouden Kogelvangerstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bikers hielden op Valentijnsdag twee straatrovers op heterdaad aan op de Kogelvangerstraat. De fietsende agenten vatten het tweetal na een korte achtervolging in de kraag en de gestolen iPone X kon terug naar de bestolen pakketbezorger.

 

- Advertisement -

Woensdagmiddag rond kwart voor drie fietsten de agenten over de Josephlaan. Drie jongens kwamen rennend vanuit de Doorbraak. Bij het zien van de agenten ging de versnelling erop richting de Kogelvangerstraat. Eén van de jongens bleef bij een portiek staan, de ander, met een wit doosje in zijn hand, rende door. Na drie rondjes om een wit busje realiseerde de dief zich blijkbaar dat hij het doosje nog vast had en gooide dit onder de bus.

Inmiddels had een 62-jarige pakketbezorger aangifte gedaan van het feit dat hij kort ervoor op de Doorbraak was beroofd van een wit doosje met daarin een nieuwe iPhone X. De telefoon is terug naar de pakketbezorger en de beide Rotterdamse verdachten van 17 en 22 jaar zijn ingerekend voor verhoor.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Twee gewonden en vier aanhoudingen door twee schietpartijen op nog geen 200 meter van elkaar in Rotterdam-Spangen

Rotterdam, 24 mei 2024 – Vrijdagmiddag rond 17:15 uur vond een schietpartij plaats aan de Borgerstraat in de...

Man draait gaskraan open en schreeuwt ‘Allahu akbar’: Grootschalige inzet hulpdiensten in Rotterdam

Schiedam - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft een man in een woning de gaskraan opengedraaid...

Gewonde na steekpartij in tram 1e Middellandstraat Rotterdam

Rotterdam - Een man is zondagavond gewond geraakt bij een steekpartij in een tram op de 1e Middellandstraat...

Drie aanhoudingen na slippartij door lachgasgebruik onder het rijden

Rotterdam - Zondagochtend 12 mei rond 8.10 uur trok een automobilist de aandacht van agenten die op dat...