Straatrovers uitgeput door bikers en aangehouden Kogelvangerstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bikers hielden op Valentijnsdag twee straatrovers op heterdaad aan op de Kogelvangerstraat. De fietsende agenten vatten het tweetal na een korte achtervolging in de kraag en de gestolen iPone X kon terug naar de bestolen pakketbezorger.

 

- Advertisement -

Woensdagmiddag rond kwart voor drie fietsten de agenten over de Josephlaan. Drie jongens kwamen rennend vanuit de Doorbraak. Bij het zien van de agenten ging de versnelling erop richting de Kogelvangerstraat. Eén van de jongens bleef bij een portiek staan, de ander, met een wit doosje in zijn hand, rende door. Na drie rondjes om een wit busje realiseerde de dief zich blijkbaar dat hij het doosje nog vast had en gooide dit onder de bus.

Inmiddels had een 62-jarige pakketbezorger aangifte gedaan van het feit dat hij kort ervoor op de Doorbraak was beroofd van een wit doosje met daarin een nieuwe iPhone X. De telefoon is terug naar de pakketbezorger en de beide Rotterdamse verdachten van 17 en 22 jaar zijn ingerekend voor verhoor.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Onwel in woning na melding vreemde lucht Essenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Essenburgstraat in Rotterdam is zondagmiddag iemand onwel geworden. Omdat niet bekend...

64 bekeuringen tijdens grootschalige verkeerscontrole Franselaan Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 11 april rond 15.00 uur heeft de politie op de Franselaan in Rotterdam een grootscheepse...

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding Galvanistraat Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft zondagmorgen een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding aan de Galvanistraat in Rotterdam. Agenten...