vrijdag, mei 20, 2022
11.8 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Gewonden na ongeval Kralingseplein Rotterdam (video)

- advertentie -

ROTTERDAM – Vrijdagmorgen 16 februari heeft er op het Kralingseplein een éénzijdig ongeval plaatsgevonden. Een automobilist raakte op de rotonde de macht over het stuur kwijt en ramde frontaal een lantaarnpaal. De bestuurder en bijrijdster raakten door het ongeval gewond.

Vanwege de harde klap zijn de brandweer en het Mobiel Medisch Team ter ondersteuning gekomen, zij hebben aan het ambulancepersoneel hand- en spandiensten verleend. De slachtoffers werden voorzichtig uit de auto de gehaald. De bestuurder is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, de bijrijdster kon zelf uit de auto komen en is daarna eveneens naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Door het ongeval ontstond er al snel een verkeerschaos rondom het Kralingseplein.

Foto’s : Jeffrey Jacobs


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -