donderdag, juni 24, 2021
12.9 C
Rotterdam
donderdag 24 juni 2021

Sigarenwinkel overvallen voor man met scooter Slaghekstraat Rotterdam

Rotterdam – De politie is op zoek naar een man met een masker, die vanmorgen rond 7.00 uur een tabaksshop overviel op de Slaghekstraat in Rotterdam. Hij bedreigde de medewerkster met een mes en ging er met sloffen sigaretten vandoor. De politie roept getuigen op zich te melden.

Vanmorgen rond 7.00 uur liep een man de sigarenwinkel uit en tegelijkertijd kwam de overvaller binnen. Hij had een doel voor ogen, want meteen begaf hij zich achter de toonbank, waar de sloffen sigaretten lagen. Tegen de verkoopster riep hij meerdere malen dat hij geld wilde en ondertussen gooide hij de sloffen sigaretten in een zak. De vrouw drukte de alarmknop in en liep naar buiten, met de overvaller achter haar aan. Eenmaal buiten gooide de verkoopster een waterpijp tegen de man en tegen zijn scooter. De dader ging er op een mat zwarte scooter zonder spiegels vandoor in de richting van de Polderlaan. Waarschijnlijk zit er schade aan de scooter door de waterpijp. Ook kan het zijn dat de man er een hoofdwond aan over heeft gehouden. De politie onderzoekt de zaak en hoopt dat getuigen zich melden.

Heeft u iets gezien?
Zegt deze overval u iets of heeft u informatie over vanmorgen? De overvaller droeg een blauwe regenjas met een reflecterende streep over zijn rug, en een zwarte broek en donkere schoenen. De man is tussen de 1.75 en 1.80 meter lang en had een Marokkaans accent. Heeft u informatie, bel dan alstublieft met 0900-8844 of als u liever anoniem blijft met 0800-700. Ook kunt u het tipformulier invullen.

Related Articles

Zwaargewonde na steekpartij op volkstuinvereniging De Zandweg Kromme Zandweg Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een steekpartij op de Kromme Zandweg in Rotterdam is woensdagavond een persoon...

Politie onderzoekt schietpartij Josephstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie doet onderzoek naar een mogelijke schietpartij in de Josephstraat in Rotterdam....

Vrouw met kind te water Fuykpark Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op de Dorpsstraat ter hoogte van het Vuykpark is woensdagmorgen...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

44-jarige Rotterdammer gepakt voor steekpartij De Zandweg

44-jarige Rotterdammer gepakt voor steekpartij De Zandweg [...]

'Dansen met Janssen': Nederland wil massaal één prik

'Dansen met Janssen': Nederland wil massaal één prik [...]

Steekpartij op de volkstuintjes aan de Kromme Zandweg

Steekpartij op de volkstuintjes aan de Kromme Zandweg [...]

Deltavariant maakt opmars in Rotterdam: 20 procent

Deltavariant maakt opmars in Rotterdam: 20 procent [...]

Parlement grijpt opnieuw hard in: enquête naar fraudeaanpak

Parlement grijpt opnieuw hard in: enquête naar fraudeaanpak [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
7,990VolgersVolg