vrijdag, mei 27, 2022
15.5 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Sigarenwinkel overvallen voor man met scooter Slaghekstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie is op zoek naar een man met een masker, die vanmorgen rond 7.00 uur een tabaksshop overviel op de Slaghekstraat in Rotterdam. Hij bedreigde de medewerkster met een mes en ging er met sloffen sigaretten vandoor. De politie roept getuigen op zich te melden.

Vanmorgen rond 7.00 uur liep een man de sigarenwinkel uit en tegelijkertijd kwam de overvaller binnen. Hij had een doel voor ogen, want meteen begaf hij zich achter de toonbank, waar de sloffen sigaretten lagen. Tegen de verkoopster riep hij meerdere malen dat hij geld wilde en ondertussen gooide hij de sloffen sigaretten in een zak. De vrouw drukte de alarmknop in en liep naar buiten, met de overvaller achter haar aan. Eenmaal buiten gooide de verkoopster een waterpijp tegen de man en tegen zijn scooter. De dader ging er op een mat zwarte scooter zonder spiegels vandoor in de richting van de Polderlaan. Waarschijnlijk zit er schade aan de scooter door de waterpijp. Ook kan het zijn dat de man er een hoofdwond aan over heeft gehouden. De politie onderzoekt de zaak en hoopt dat getuigen zich melden.

Heeft u iets gezien?
Zegt deze overval u iets of heeft u informatie over vanmorgen? De overvaller droeg een blauwe regenjas met een reflecterende streep over zijn rug, en een zwarte broek en donkere schoenen. De man is tussen de 1.75 en 1.80 meter lang en had een Marokkaans accent. Heeft u informatie, bel dan alstublieft met 0900-8844 of als u liever anoniem blijft met 0800-700. Ook kunt u het tipformulier invullen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -