donderdag, mei 26, 2022
14.4 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Man met waarschuwingsschoten aangehouden nabij kinderboerderij Spijkenisse

- advertentie -

Spijkenisse – De politie heeft zaterdagochtend rond half elf een 23-jarige man in Spijkenisse aangehouden. Volgens RTV Rijnmond zou de met een vuurwapen in het centrum van Spijkenisse naar buiten zijn gegaan. Hij werd uiteindelijk aangehouden nabij het terrein van de Kinderboerderij.

De politie heeft voor de aanhouding mogelijk waarschuwingsschoten gelost. Daarna kon hij terwijl op zijn bak lag worden geboeid. Voor zijn arrestatie waren er een politiehelikopter en meerdere politiewagens ter plaatse gekomen. Aan het incident zou een familieruzie in de Magnoliastraat vooraf zijn gegaan.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,220VolgersVolg
- advertentie -