donderdag, mei 26, 2022
18 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Onverzekerde Mercedes gaat deels in vlammen op Prent Capelle aan den IJssel

- advertentie -

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Zaterdagavond 17 februari heeft er op de Prent een auto in de brand gestaan. De oudere mercedes stond in een parkeervak en vloog door een nog onbekende oorzaak in brand. De brand ging gepaard met forse rookontwikkeling die tegen de gevel van het appartementencomplex optrok.

De brandweer was snel ter plekke en wist het geheel uitbranden te voorkomen. Nadat de brand was geblust hebben zij in een aantal woningen metingen voor koolmonoxide, hiervan bleek geen sprake. De kosten voor de berger en de schade zijn voor de eigenaar. Het voertuig is volgens de RDW niet verzekerd.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -