donderdag, mei 26, 2022
18 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Flinke brand in sportschool Fit-line Govert van Wijnkade Maassluis

- advertentie -

Maassluis – In het pand van Fit-Line aan de Govert van Wijnkade is zondagmiddag brand uitgebroken. De brand is zich aan het uitbreiden op de bovenste verdieping van het oude pand. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

De brandweer heeft opgeschaald naar grote brand. Dit is gedaan om meer mankracht ter plaatse te krijgen. De sportschool was op het moment van de brand nog geopend, deze werd snel ontruimd. De brand ging gepaard met een forse rookontwikkeling. Door een snelle inzet kon erger worden voorkomen en was de brand relatief snel geblust. De oorzaak is onbekend.

Foto’s : Kevin SchenkHeb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -