donderdag, mei 26, 2022
18 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Auto in brand Tripolihof Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Maandagmorgen 19 februari omstreeks 00:56 uur heeft er op het Tripolihof een auto in de brand gestaan. De auto stond geparkeerd op een parkeerterrein en stond aan de voorzijde geheel in brand.

Door de brand raakte er een andere auto fors beschadigd. Deze is door een berger weggehaald. Nadat de brandweer de auto had geblust heeft de politie deze met linten afgezet. Even verderop op het Penseel in Capelle aan den IJssel ging niet veel later ook een auto in vlammen op. De politie zal onderzoek verrichten.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -