Capelle aan den IJssel Headlines

Wederom een auto in brand in Schollevaar Penseel Capelle aan den IJssel (video)


CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Maandagmorgen 19 februari omstreeks 01:00 uur zat de schrik er wederom goed in de Capelse wijk Schollevaar. Voor de tweede dag op rij stond er in de late uurtjes een auto in de brand. Ditmaal was er een auto in de brand gegaan op het Penseel. 

De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat het voertuig geheel uitbrandde. Omdat er de dag ervoor sprake was van een autobrand op de Prent heeft de politie een plaats delict gemaakt. Deze zal overdag onderzocht worden door de Forensische Opsporing. Het lijkt erop dat de twee branden mogelijk iets met elkaar te maken hebben.

Vijftien minuten eerder ging er ook op het Tripolihof in Rotterdam een auto in vlammen op.

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter