donderdag, mei 26, 2022
14.4 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Wederom een auto in brand in Schollevaar Penseel Capelle aan den IJssel (video)

- advertentie -

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Maandagmorgen 19 februari omstreeks 01:00 uur zat de schrik er wederom goed in de Capelse wijk Schollevaar. Voor de tweede dag op rij stond er in de late uurtjes een auto in de brand. Ditmaal was er een auto in de brand gegaan op het Penseel. 

De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat het voertuig geheel uitbrandde. Omdat er de dag ervoor sprake was van een autobrand op de Prent heeft de politie een plaats delict gemaakt. Deze zal overdag onderzocht worden door de Forensische Opsporing. Het lijkt erop dat de twee branden mogelijk iets met elkaar te maken hebben.

Vijftien minuten eerder ging er ook op het Tripolihof in Rotterdam een auto in vlammen op.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,220VolgersVolg
- advertentie -