Dertien gewonden na brand in flat Roobrughof Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een brand in een flatwoning aan de Roobrughof zijn vannacht dertien personen gewond geraakt door het inademen van rook. De brand ontstond halverwege de nacht in een meterkast en in een afvalcontainer.

Een aantal bewoners vluchtten naar de balkons, de brandweer heeft hen gered. Elf personen zijn naar het ziekenhuis gebracht en twee van hen konden ter plekke worden behandeld. Ze hadden allen rook ingeademd.

- Advertisement -

De brandweer had het vuur snel onder controle. Op twee woningen na mogen de bewoners weer terug naar huis. De ontruimde bewoners zijn elders opgevangen, daar hebben zij met de woningstichting en de hulpverleners gepraat.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de branden. Brandstichting wordt hier niet bij uitgesloten. In dezelfde hoek was het ook al een paar keer raak in de Spaansepoort. Bewoners zijn daarom bezorgd.

Foto : Archief

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd

Hotelmedewerker geslagen met hamer bij overval Grote Kerkplein Rotterdam

Rotterdam - Een hotelmedewerker van een hotel aan het Grote Kerkplein in Rotterdam is donderdagochtend gewond geraakt bij...

Grote uitslaande brand in bedrijfswoning Onderweg Rotterdam.

Rotterdam - In een bedrijfswoning aan de Onderweg in Rotterdam-Nesselande is woensdagmiddag rond 17.30 uur een grote brand...

Vijf lichtgewonden bij steekpartij Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een ruzie tussen vijf personen op de Strevelsweg in Rotterdam zijn alle vijf de mannen...

Hennepkwekerij aangetroffen na melding woningbrand Wagnerlaan Spijkenisse

Spijkenisse - Vanmiddag rond 14:40 uur kreeg de brandweer een melding binnen van een woningbrand aan de Wagnerlaan....