donderdag, mei 26, 2022
18 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Dertien gewonden na brand in flat Roobrughof Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een brand in een flatwoning aan de Roobrughof zijn vannacht dertien personen gewond geraakt door het inademen van rook. De brand ontstond halverwege de nacht in een meterkast en in een afvalcontainer.

Een aantal bewoners vluchtten naar de balkons, de brandweer heeft hen gered. Elf personen zijn naar het ziekenhuis gebracht en twee van hen konden ter plekke worden behandeld. Ze hadden allen rook ingeademd.

De brandweer had het vuur snel onder controle. Op twee woningen na mogen de bewoners weer terug naar huis. De ontruimde bewoners zijn elders opgevangen, daar hebben zij met de woningstichting en de hulpverleners gepraat.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de branden. Brandstichting wordt hier niet bij uitgesloten. In dezelfde hoek was het ook al een paar keer raak in de Spaansepoort. Bewoners zijn daarom bezorgd.

Foto : Archief

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -