Bouwhelm red leven uitvoerder Hoofdweg Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJsssel – De politie is donderdagmorgen ter plaatse aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel voor een ongeval met letsel op een bouwplaats. Tijdens hijswerkzaamheden gleed een stalen bint van grote hoogte uit de strop. Deze kwam in de val deels op het hoofd van de uitvoerder terecht die er nog onder stond. Gelukkig droeg hij zijn helm, wat volgens zijn directe collega’s hem het leven heeft gered.

Het slachtoffer had een aanzienlijke hoofdwond, was ernstig verward maar wel aanspreekbaar. Hij is met de ambulance onder A1 (spoed) vervoerd naar het ziekenhuis alwaar een scan van het hoofd zal worden gemaakt.

- Advertisement -

Door de  arbeidsinspectie SZW van het Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid in kennis gesteld. Deze zullen het ongeval vandaag direct gaan onderzoeken.

 

Foto : Politie Rotterdam Rijnmond Oost

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Woning beschadigd na explosie De Genestetstraat Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Rond 23.40 uur is er bij een woning aan de Genestetstraat in Capelle...

Explosie bij woning Charlie Shaverslaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Charlie Shaverslaan in Rotterdam-Zevenkamp is dinsdagavond rond 20.00 uur een explosief...

Twee doden gevonden in hotel Wassenaar

Wassenaar - In de vroege ochtend van dinsdag 22 oktober zijn twee overleden personen aangetroffen in een hotel...

Flinke schade nadat personenauto geparkeerde auto raakt, Noordeinde (Waddinxveen)

Waddinxveen - Maandagavond rond 22.50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op het Noordeinde in Waddinxveen....