Politie over vondst Orlando : Inzet familie en vrienden heeft tot snel resultaat geleid

Date:

Deel bericht:

Den Haag / Rotterdam – Familie en vrienden hebben ervoor gezorgd dat de zoektocht naar de vermiste Orlando in een stroomversnelling is geraakt. Dat zegt een woordvoerder van de politie. Door het opzoeken van de Media werdt het bericht veel gedeeld. De politie vondt dagenlang de vermissing nog niet levensbedreigend. Er werd daarom alleen een vermissingsbericht uitgegeven. Klasgenoten van Orlando gingen op pad met flyers. Op maandag 26 februari kreeg de politie uiteindelijk een tip met nieuwe informatie. Dit leidde tot de vondst van Orlando.

Duikers troffen maandagavond 26 februari in het water aan de Böttgerwater, Den Haag Ypenburg, het lichaam van de 17-jarige vermiste Orlando aan. Brandweer en politie waren gericht op die plek aan het zoeken naar aanleiding nieuwe informatie die maandag binnenkwam in de vermissingszaak van de 17-jarige Orlando. Officiële identificatie leidde later op de avond dat het ging om het stoffelijk overschot van de vermiste Orlando ging.

- Advertisement -

Orlando kwam vorige week zondag 18 februari na een afspraak in Den Haag niet meer thuis. Maandagavond 19 februari werd hij door zijn familie als vermist opgegeven. Sindsdien zetten familie, vrienden en politie alles op alles om hem te vinden. Op basis van nieuwe informatie in het onderzoek, gingen brandweer en politie maandagmiddag gericht met sonarboot en duikers het water in. Het lichaam dat duikers maandagavond aantroffen, wordt overgebracht voor nader onderzoek. Uit nader onderzoek (sectie) moet blijken hoe Orlando om het leven is gekomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Schade aan woningen na explosie Kruisdijk Poortugaal

Poortugaal - Vrijdagavond 19 april rond 21.37 uur heeft er een explosie plaatsgevonden aan de Kruisdijk in Poortugaal. Door...

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....

Mogelijke inbraak melding leidt tot één aanhouding, politie verricht nader onderzoek Van Adrichemweg Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 14:30 is er een melding binnengekomen op de meldkamer van een mogelijke...