vrijdag, mei 27, 2022
15.5 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Politie over vondst Orlando : Inzet familie en vrienden heeft tot snel resultaat geleid

- advertentie -

Den Haag / Rotterdam – Familie en vrienden hebben ervoor gezorgd dat de zoektocht naar de vermiste Orlando in een stroomversnelling is geraakt. Dat zegt een woordvoerder van de politie. Door het opzoeken van de Media werdt het bericht veel gedeeld. De politie vondt dagenlang de vermissing nog niet levensbedreigend. Er werd daarom alleen een vermissingsbericht uitgegeven. Klasgenoten van Orlando gingen op pad met flyers. Op maandag 26 februari kreeg de politie uiteindelijk een tip met nieuwe informatie. Dit leidde tot de vondst van Orlando.

Duikers troffen maandagavond 26 februari in het water aan de Böttgerwater, Den Haag Ypenburg, het lichaam van de 17-jarige vermiste Orlando aan. Brandweer en politie waren gericht op die plek aan het zoeken naar aanleiding nieuwe informatie die maandag binnenkwam in de vermissingszaak van de 17-jarige Orlando. Officiële identificatie leidde later op de avond dat het ging om het stoffelijk overschot van de vermiste Orlando ging.

Orlando kwam vorige week zondag 18 februari na een afspraak in Den Haag niet meer thuis. Maandagavond 19 februari werd hij door zijn familie als vermist opgegeven. Sindsdien zetten familie, vrienden en politie alles op alles om hem te vinden. Op basis van nieuwe informatie in het onderzoek, gingen brandweer en politie maandagmiddag gericht met sonarboot en duikers het water in. Het lichaam dat duikers maandagavond aantroffen, wordt overgebracht voor nader onderzoek. Uit nader onderzoek (sectie) moet blijken hoe Orlando om het leven is gekomen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -