donderdag, mei 26, 2022
18 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Meerdere gewonden door koolmonoxidevergiftiging Franselaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Door een koolmonixide-lekkage zijn woensdagochtend zes personen gewond geraakt. Hulpverleners gingen ter plaatse bij de woningen aan de Franselaan toen één van de bewoners zich in het ziekenhuis had gemeld. Ook de huisgenoten van de vrouw een volwassene en drie kinderen werden naar het ziekenhuis gebracht.

De brandweer ontruimde diverse woningen, acht bewoners hiervan zijn nagekeken maar hoefden op één na niet naar het ziekenhuis. De brandweer constateerde dat de lekkage in de CV-ruimte was ontstaan. De CV werd afgesloten en zal moeten worden gerepareerd.

Koolmonoxide-vergifting kan dodelijk zijn als je niet op tijd reageert. Je voelt je eigen erdoor niet lekker zoals een griepje. Jaarlijks overlijden er meerdere mensen aan koolmonoxide. Doorgaans is dit wanneer men slaapt.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -