Gewapende mannen overvallen avondwinkel Holtenstraat Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – De 43-jarige eigenaar van een avondwinkel aan de Holtenstraat werd woensdagavond 28 februari slachtoffer van een gewapende overval. Twee mannen bedreigden hem met een wapen, vroegen om geld en gingen er uiteindelijk zonder buit vandoor. De politie onderzoekt de poging overval.

 

- Advertisement -

De eigenaar alarmeerde direct na de overval de politie. Agenten spraken in de avondwinkel met hem. Het slachtoffer vertelde dat twee gewapende mannen zijn winkel binnenliepen en schreeuwden om geld. Het lukte hem om de alarmknop in te drukken en de twee overvallers met een lange stok zijn winkel uit te jagen. De twee verdachten hebben beiden een normaal postuur en zijn ongeveer 1.75 meter lang. Beide verdachten droegen handschoenen en gezichtsbedekking. Een man droeg een donkerblauwe jas met een capuchon over zijn hoofd, en een donkere spijkerbroek. De andere man droeg een zwarte jas met daaronder een blauwe spijkerbroek. Agenten troffen na onderzoek in de omgeving de twee verdachten niet meer aan. De districtsrecherche onderzoekt de poging overval en zoekt getuigen.

Getuigen gezocht
Zag u de twee verdachten vlak voor of na de overval in de omgeving van de Holtenstraat? Of heeft u andere informatie die voor het onderzoek van belang is, bijvoorbeeld camerabeelden van de omgeving? Neem dan contact op met de districtsrecherche Den Haag Zuid-West via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie raakt slaags met demonstranten, ministerie van OCW beklad

Den Haag - Donderdag 6 juni zijn er meermaals confrontaties ontstaan tussen agenten en pro-Palestijnse betogers in Den...

Vier nieuwe verdachten aangehouden voor Eritrese rellen in Den Haag

Den Haag - De Politie heeft vier nieuwe verdachten aangehouden in het onderzoek naar de ongeregeldheden op de...

32- jarige Hagenees zwaargewond na schietpartij Wolphaertsbocht Rotterdam

Rotterdam - Afgelopen nacht rond 03.00 uur vond er een schietpartij plaats op de Wolphaertsbocht in Rotterdam. Een...

Eritrese relschoppers kwamen naar Den Haag voor ‘vreedzame demonstratie’

Den Haag - Vrijdag 17 mei verschenen de eerste verdachten voor de rechter voor de Eritrese rellen afgelopen...