Gewapende mannen overvallen avondwinkel Holtenstraat Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – De 43-jarige eigenaar van een avondwinkel aan de Holtenstraat werd woensdagavond 28 februari slachtoffer van een gewapende overval. Twee mannen bedreigden hem met een wapen, vroegen om geld en gingen er uiteindelijk zonder buit vandoor. De politie onderzoekt de poging overval.

 

- Advertisement -

De eigenaar alarmeerde direct na de overval de politie. Agenten spraken in de avondwinkel met hem. Het slachtoffer vertelde dat twee gewapende mannen zijn winkel binnenliepen en schreeuwden om geld. Het lukte hem om de alarmknop in te drukken en de twee overvallers met een lange stok zijn winkel uit te jagen. De twee verdachten hebben beiden een normaal postuur en zijn ongeveer 1.75 meter lang. Beide verdachten droegen handschoenen en gezichtsbedekking. Een man droeg een donkerblauwe jas met een capuchon over zijn hoofd, en een donkere spijkerbroek. De andere man droeg een zwarte jas met daaronder een blauwe spijkerbroek. Agenten troffen na onderzoek in de omgeving de twee verdachten niet meer aan. De districtsrecherche onderzoekt de poging overval en zoekt getuigen.

Getuigen gezocht
Zag u de twee verdachten vlak voor of na de overval in de omgeving van de Holtenstraat? Of heeft u andere informatie die voor het onderzoek van belang is, bijvoorbeeld camerabeelden van de omgeving? Neem dan contact op met de districtsrecherche Den Haag Zuid-West via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Grote brand op dak van appartementen door dakdekkerswerkzaamheden Hoefkade Den Haag

Den Haag - Op een dak van een appartementencomplex aan de Hoefkade in Den Haag is donderdagmorgen rond...

Ruim 1500 aanhoudingen bij klimaatprotest in Den Haag

Den Haag - Zaterdag 27 mei zijn bij een wegblokkade van actiegroep Extinction Rebellion 1579 personen aangehouden. De...

Tweede Kamer in Den Haag tijdelijk ontruimd na verdacht pakketje

Het nieuwe tijdelijke Tweede Kamer-gebouw in Den Haag is donderdagmiddag 13 april tijdelijk ontruimd geweest, na een "verdachte...

Zeer grote brand autobedrijf Castorstraat Den Haag

Den Haag - Op de Castorstraat in Den Haag is iets voor 17.00 uur een brand uitgebroken in...