Man in arm geschoten Vredenoordkade Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie in Rotterdam zoekt getuigen van een schietincident waarbij op 1 maart een 21-jarige Rotterdammer gewond raakte. Het slachtoffer hield er een schotwond in zijn arm aan over.

 

- Advertisement -

Zo’n tien minuten na middernacht liep de Rotterdammer op de Vredenoordkade bij het Esso-tankstation, toen plotseling een man op hem afliep en hem op een agressieve manier aansprak. Deze dader kwam uit de richting van de Wollefoppenstraat gelopen, tussen de flatgebouwen door.

Ruzie
Tussen de twee mannen ontstond direct ruzie, waarbij de dader een vuurwapen trok en de Rotterdammer in zijn arm schoot. De schutter liep snel weg en ondanks een zoektocht van de politie werd deze man niet meer gevonden. De dader was een kleine jongeman van maximaal 25 jaar oud die donkere kleding aanhad.

Bel de politie
Heeft u rond 00.10 uur iets gezien dat de politie kan helpen in het onderzoek? De politie kan uw informatie goed gebruiken! Bel 0900-8844 en vraag naar de recherche van district Rijnmond Oost. Of vul onderstaand tipformulier in.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Hulpdiensten rukken uit voor melding explosie Boezemsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie en brandweer zijn zondagavond rond 20.00 uur uitgerukt voor een mogelijke explosie bij een...

Dode en gewonde na schietpartij Lusthofstraat Rotterdam

Rotterdam - Een 22-jarige man uit Den Haag is vrijdagavond om het leven gekomen na een schietpartij in...

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding verdachten Fuikstraat Rotterdam

Rotterdam - Op de Fuikstraat in Rotterdam zijn donderdagavond drie mannen aangehouden na het lossen van een waarschuwingsschot....

Getuigen gezocht na verkeersongeval A16 Rotterdam Brienenoordbrug

Rotterdam - Afgelopen maandag 11 maart vond een verkeersongeval plaats op de A16 waarbij bestuurders van drie busjes,...