Gewelddadige straatrover slaat vrouw met vuurwapen in gezicht Overschiese Kleiweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie onderzoekt een gewelddadige straatroof, donderdagochtend aan de Overschiese Kleiweg. Een 55-jarige Rotterdamse werd daarbij met een vuurwapen in haar gezicht geslagen.

Het slachtoffer was tegen half zeven bijna op haar werk,  toen ze hoorde dat iemand achter haar aan liep. Ze draaide zich om en kreeg meteen een klap in haar gezicht met de loop van een vuurwapen. Haar belager eiste haar handtas, maar de vrouw was niet van plan die af te geven. Ze drukte haar tas stevig tegen zich aan en draaide zich om. Maar ook de agressieve man liet niet los. Hij draaide de vrouw terug en richtte zijn vuurwapen op haar. Het slachtoffer besloot toen haar tas aan hem te geven. Met zijn buit zette hij het op een lopen, de vrouw hevig geschrokken en met een pijnlijk jukbeen achterlatend. In haar tas zat onder meer haar portemonnee met bankpassen en contant geld.

- Advertisement -

Getuigen
De politie startte direct een onderzoek. Dat heeft nog niet geleid tot een aanhouding. Heeft u iets gezien of gehoord van de beroving of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Via M. kunt u anoniem uw informatie doorgeven: 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl . De verdachte is een man met een donkere huidskleur. Hij was in het donker gekleed en had een capuchon op zijn hoofd.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man draait gaskraan open en schreeuwt ‘Allahu akbar’: Grootschalige inzet hulpdiensten in Rotterdam

Schiedam - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft een man in een woning de gaskraan opengedraaid...

Gewonde na steekpartij in tram 1e Middellandstraat Rotterdam

Rotterdam - Een man is zondagavond gewond geraakt bij een steekpartij in een tram op de 1e Middellandstraat...

Drie aanhoudingen na slippartij door lachgasgebruik onder het rijden

Rotterdam - Zondagochtend 12 mei rond 8.10 uur trok een automobilist de aandacht van agenten die op dat...

Politie rukt groots uit voor schreeuwende gamer in woning Mathenesserlaan Rotterdam

Rotterdam - De politie is maandagavond groots uitgerukt voor geschreeuw in een woning aan de Mathenesserlaan in Rotterdam....