Gewelddadige straatrover slaat vrouw met vuurwapen in gezicht Overschiese Kleiweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie onderzoekt een gewelddadige straatroof, donderdagochtend aan de Overschiese Kleiweg. Een 55-jarige Rotterdamse werd daarbij met een vuurwapen in haar gezicht geslagen.

Het slachtoffer was tegen half zeven bijna op haar werk,  toen ze hoorde dat iemand achter haar aan liep. Ze draaide zich om en kreeg meteen een klap in haar gezicht met de loop van een vuurwapen. Haar belager eiste haar handtas, maar de vrouw was niet van plan die af te geven. Ze drukte haar tas stevig tegen zich aan en draaide zich om. Maar ook de agressieve man liet niet los. Hij draaide de vrouw terug en richtte zijn vuurwapen op haar. Het slachtoffer besloot toen haar tas aan hem te geven. Met zijn buit zette hij het op een lopen, de vrouw hevig geschrokken en met een pijnlijk jukbeen achterlatend. In haar tas zat onder meer haar portemonnee met bankpassen en contant geld.

- Advertisement -

Getuigen
De politie startte direct een onderzoek. Dat heeft nog niet geleid tot een aanhouding. Heeft u iets gezien of gehoord van de beroving of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Via M. kunt u anoniem uw informatie doorgeven: 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl . De verdachte is een man met een donkere huidskleur. Hij was in het donker gekleed en had een capuchon op zijn hoofd.

- Advertisement -

Gerelateerd

Explosie bij theehuis Schiedamseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een theehuis op de Schiedamseweg in Rotterdam is in de nacht van maandag 29 op...

Explosie portiekwoning Taandersstraat Rotterdam

Rotterdam - In de Taanderstraat in Rotterdam is afgelopen nacht rond 00.15 uur een explosief tot ontploffing gebracht....

Gewonde en aanhouding na steekpartij in woning Schonebergerweg Rotterdam

Rotterdam - In de woning aan de Schonebergerweg Rotterdam is donderdagavond een persoon gewond geraakt na een steekpartij....

Explosie bij woning 1e Schansstraat Rotterdam

Rotterdam - Opnieuw heeft er afgelopen nacht een explosie plaatsgevonden in Rotterdam. Rond 04.00 uur werd in de...