Geen buit voor overvaller supermarkt Zuiderterras Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Indruk maken is nog niet zo makkelijk. Dat ondervond een overvaller zondagavond in een supermarkt aan het Zuiderterras. En dus ging hij er zonder buit vandoor. Het regionaal overvallenteam onderzoekt de zaak.

Bord in supermartk meldt: 24 uur bewaking

- Advertisement -

Een medewerkster aan een kassa weigerde om tien over half acht de kassa te openen, toen een overvaller haar met een mes haar bedreigde. Hij eiste geld van de caissière, maar maakte kennelijk niet zoveel indruk. De overvaller kreeg niets en verliet toen zonder buit de winkel.

De politie werd enige tijd na de overval geïnformeerd en doorzocht alsnog de omgeving. Dit leverde geen verdachte op. Het regionaal overvallen team is nu bezig met het onderzoek en kan informatie van getuigen goed gebruiken.

De man droeg tijdens de overval een grijze sweater met een capuchon en had een blauwe rugzak op zijn rug. Hij verliet rustig de winkel, vermoedelijk in de richting van Ahoy. Wie heeft de man tijdens zijn vlucht gezien? Of wie weet wie de overvaller is? Laat het de recherche weten via 0900-8844, het tipformulier of anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na steekpartij, politie vindt ook vuurwapen Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij op de Putselaan in Rotterdam is vrijdagavond rond 18.20 uur een persoon gewond...

Jongen (12) steekt jongen (11) neer Spoorweghaven Rotterdam

Rotterdam - Een 12-jarige jongen heeft woensdagavond een 11-jarige leeftijdsgenoot neergestoken. De steekpartij vond plaats op de Spoorweghaven...

Ruit van woning gesneuveld na explosie Feijenoordkade

Rotterdam - Bij een woning aan de Feijenoordkade in Rotterdam heeft donderdagavond net voor middernacht een explosie plaatsgevonden....

Woning onbewoonbaar na explosie Keyenburg Rotterdam, politie zoekt getuigen

Rotterdam - Vrijdag 29 op zaterdag 30 maart brak bij een woning aan de Keyenburg in Rotterdam-Zuid brand...