Twee mannen aangehouden na videobedreiging met vuurwapen Brouwersdijk Dordrecht

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – Politieagenten hielden zondag twee mannen aan op de Brouwersdijk na een bedreiging met vuurwapen tijdens een videogesprek. Er zijn een vuurwapen, een dolk en een vlindermes in beslag genomen.

 

- Advertisement -

Zondagmiddag meldde een mevrouw bij het politiebureau in Dordrecht dat ze via een videogesprek was bedreigd met de dood. De verdachte liet tijdens het online videobellen een vuurwapen zien en bedreigde haar ook via WhatsApp met de dood door te appen dat hij een pistool had. Politiemensen deden aan de hand van deze informatie een inval in het huis aan de Brouwersdijk en hielden daar twee mannen aan. In een bedrijfsbus voor de deur is het vuurwapen gevonden, en ook een dolk en vlindermes kwamen boven water. Alles is in beslag genomen en de twee mannen, één van 23 jaar uit Rotterdam en één van 30 jaar uit Dordrecht, zijn wegens het bezit van de wapens en de bedreiging aangehouden.  De verdachte en slachtoffer kennen elkaar uit een eerdere relatie.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verdachten schietpartij Dordrecht nog altijd vast

Dordrecht - Op het Stationsplein in Dordrecht heeft op 9 april een schietpartij plaatsgevonden. Niemand raakte gewond. Agenten...

Zeven aanhoudingen na schietpartij Stationsplein Dordrecht

Dordrecht - De politie heeft dinsdagavond zeven verdachten aangehouden na een schietpartij in de omgeving van het Stationsplein...

Brandweer rukt uit voor brand in crematorium Essenhof Dordrecht

Dordrecht - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een brand op het dak van een crematorium op de...

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhoudingen verdachten drugs- en vuurwapenhandel in Dordrecht

Dordrecht - Dinsdagmiddag zijn op de Abraham Kuyperweg in Dordrecht twee jongens aangehouden op verdenking van vuurwapenhandel. Het...