Twee mannen aangehouden na videobedreiging met vuurwapen Brouwersdijk Dordrecht

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – Politieagenten hielden zondag twee mannen aan op de Brouwersdijk na een bedreiging met vuurwapen tijdens een videogesprek. Er zijn een vuurwapen, een dolk en een vlindermes in beslag genomen.

 

- Advertisement -

Zondagmiddag meldde een mevrouw bij het politiebureau in Dordrecht dat ze via een videogesprek was bedreigd met de dood. De verdachte liet tijdens het online videobellen een vuurwapen zien en bedreigde haar ook via WhatsApp met de dood door te appen dat hij een pistool had. Politiemensen deden aan de hand van deze informatie een inval in het huis aan de Brouwersdijk en hielden daar twee mannen aan. In een bedrijfsbus voor de deur is het vuurwapen gevonden, en ook een dolk en vlindermes kwamen boven water. Alles is in beslag genomen en de twee mannen, één van 23 jaar uit Rotterdam en één van 30 jaar uit Dordrecht, zijn wegens het bezit van de wapens en de bedreiging aangehouden.  De verdachte en slachtoffer kennen elkaar uit een eerdere relatie.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Zeer grote brand op vrachtschip in Dordrecht

Dordrecht - Vrijdagavond rond half tien werden verschillende eenheden gestuurd naar de 's-Gravendeelsedijk in Dordrecht voor een brand...

Vuurwapen aangetroffen in auto tijdens controle in Dordrecht

Dordrecht - Op woensdagavond 24 mei is er in een voertuig dat reed op de Laan der Verenigde...

Man gewond na steekpartij op feest Laan Der Verenigde Naties Dordrecht

Dordrecht - De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een steekincident aan de Laan...

Gewonden na schietpartij Krispijnseweg Dordrecht

Dordrecht - Bij een schietpartij op de Krispijnseweg in Dordrecht is woensdagavond iemand gewond geraakt. Vermoedelijk ging er...