donderdag, mei 26, 2022
18 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Vrouw neergestoken in woning, twee mannen aangehouden Fugastraat Den Haag

- advertentie -

Den Haag – In een woning in de Fugastraat vond maandag 5 maart rond 21.30 uur een steekincident plaats waarbij een 41-jarige Haagse gewond raakte. De politie hield twee verdachten aan.

De politie kreeg een melding van een steekincident in de woning. Agenten gingen naar de woning en troffen de vrouw zwaargewond aan. Ambulancepersoneel bracht haar in zorgelijke toestand naar het ziekenhuis. Agenten hielden twee mannen, 19 en 54 jaar uit Den Haag, aan. De recherche onderzoekt hun betrokkenheid bij het steekincident. Beide verdachten zitten nog vast. Forensische experts doen vandaag nog onderzoek in en om de woning.

Iets gehoord? Bel de politie
De recherche komt graag in contact met mensen die iets gehoord hebben die avond of informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek. Bent u getuige geweest? Neem dan contact op via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -