Krant jaagt overvaller op de vlucht; donderdag in ‘Bureau Rijnmond’

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Opnieuw vragen Openbaar Ministerie en politie donderdagavond de aandacht voor misdrijven in ‘Bureau Rijnmond”, het wekelijks opsporingsprogramma op TV Rijnmond.

 

Overvallen
Zowel in Rotterdam als in Schiedam werden overvallen gepleegd en de politie kan de hulp van de kijker goed gebruiken bij het onderzoek. De overval in Rotterdam vond plaats op een supermarkt aan het Moermanskpad. Een licht manke dader en een ‘scheve’ fiets zijn twee opvallende zaken die hopelijk tot tips lijden.

- Advertisement -

Bij de overval in Schiedam werd de dader weggejaagd met een krant. Kijk voor het verhaal en voor de beelden van de overvaller die hierdoor zonder buit vertrok.

Inbraak Barendrecht
Deze inbraak is al van enige tijd geleden, maar de politie geeft nooit op. Begin november werd ingebroken in een woning aan de Zweedijk-Akker en daarna werd een man gefilmd die gebruik maakte van een Ov-kaart en een fiets die bij de inbraak werden buitgemaakt.

20.000 euro beloning
Naast twee herhalingen van eerdere zaken, deze week ook nog aandacht voor een groot onderzoek naar de moord op de 29-jarige belg Samir el Bartal, die 29 december jl. op de Socratesstraat in Rotterdam-Zuid plaatsvond. Het Openbaar Ministerie looft 20.000 euro uit voor de gouden tip.

De uitzending van ‘Bureau Rijnmond’ is donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk uur tot de volgende dag 17.00 uur). Help misdrijven op te lossen.

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse Social Media.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Medewerkers fruitbedrijf vinden grote hoeveelheid cocaïne in levering ananassen

Regio - Medewerkers van een fruitopslag in de Rotterdamse regio heeft tijdens het uitladen van een container een...

Schade na explosies in Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Rotterdam, Capelle aan den IJssel - In de nacht van Zondag 4 februari op Maandag 5 februari hebben...