donderdag, mei 26, 2022
18 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Twee mannen beroven met geweld collectant ‘Jantje Beton’ Van Merlenstraat Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Twee onbekende mannen beroofden met geweld op woensdag 7 maart om 19.50 uur op de Van Merlenstraat een collectant die geld ophaalde voor ‘Jantje Beton’.

Het slachtoffer stond op andere collectanten te wachten toen een man plotseling zijn collectebus uit zijn handen trok. Door de diefstal met geweld vielen collectant en collectebus op de grond. Het slachtoffer wist de collectebus snel op te rapen waarna zijn mede collectanten naar hem toe kwamen rennen. Toen de verdachte, een blanke man van 20 à 25 jaar met een zwarte jas, dit zag ging hij er met een tweede man zonder buit rennend vandoor in de richting van het Koningsplein. De collectant raakte door de poging tot diefstal licht gewond. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze poging diefstal of heeft andere informatie voor de politie? Bel dan met de recherche van politiebureau Segbroek via 0900-8844. Liever anoniem? Bel M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -