Man berooft in eigen auto Nolensstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De Nolensstraat in Rotterdam-Blijdorp is vrijdagavond het toneel van een brutale beroving. Twee mannen met een vuurwapen beroven een man in zijn eigen auto. De daders gaan er met zijn geld en andere waardevolle bezittingen vandoor.

 

- Advertisement -

Het slachtoffer, een 22-jarige man uit Barendrecht, had op de Nolensstraat afgesproken om een vriendin op te pikken. Als hij nog even met het meisje in de auto zit, trekken twee onbekende mannen de autodeur open. Het meisje weet weg te komen, terwijl de berovers in de auto plaatsnemen. De berovers geven het slachtoffer de opdracht een stukje te gaan rijden en onderwijl alles wat hij bij zich heeft aan hen te geven. Zij richten een vuurwapen op het slachtoffer, dwingen hem de auto te stoppen, nemen de sleutels mee en gaan er te voet vandoor.

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Heeft u vrijdagavond rond half tien s avonds iets verdachts gezien op of rond de Nolensstraat, meldt dit dan alstublieft bij de politie via 0900-8844 of laat uw tip achter op www.politie.nl.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man met steekwonden aangetroffen op straat Erasmusstraat Rotterdam

Rotterdam - Omstanders hebben aan het begin van de nacht een gewonde man op straat aangetroffen. Het slachtoffer...

Twee mannen overvallen telefoonwinkel Benthuizerstraat Rotterdam

Rotterdam - Twee mannen hebben zaterdagmiddag een telefoonwinkel op de Benthuizerstraat in Rotterdam overvallen. De mannen van vermoedelijk...

Politie onderzoekt melding schietpartij Gerard Scholtenstraat Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft vrijdagavond een melding ontvangen van een mogelijke schietpartij op de Gerard Scholtenstraat met...

Portiek beschadigd na vermoedelijke explosie Woelwijkstraat Rotterdam

Rotterdam - Een bewoonster van een woning in een portiekflat aan de Woelwijkstraat in Rotterdam ontdekte vanmorgen dat...