Politie zoekt getuigen mishandeling buschauffeuse Keizerswaard Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een buschauffeuse die vrijdagmiddag een man aansprak op zijn gedrag, kreeg vrijwel direct twee vuistslagen in haar gezicht. De dader, die samen met een vrouw met kinderwagen was, liep daarna richting Prinsenplein. De politie is op zoek naar deze man en komt graag in contact met getuigen.

De chauffeuse stond rond half vier vrijdagmiddag te wachten bij de bushalte aan de Keizerswaard op vertrek. Zij zag een jongeman samen met een vrouw en een kinderwagen langs de bus lopen. Op het moment dat de man langs haar bus liep, hoorde ze de man op een intimiderende toon zeggen dat ze de bus moest open maken vergezelgd van een aantal flinke scheldwoorden. De chauffeuse, die nog een bus vol passagiers had, stapte hierop uit om de man te laten weten dat ze van zulk taalgebruik niet gediend was. De man stootte de 23-jarige chauffeuse vervolgens met beide vuisten in het gezicht. Daarna liepen de man en vrouw weg richting het Prinsenplein. De chauffeuse hoefde niet naar het ziekenhuis voor haar verwondingen, maar had wel flink pijnlijke kaken en is erg geschrokken.

- Advertisement -

Het is natuurlijk onacceptabel dat iemand die haar werkt uitvoert en passagiers een dienst verleent, op deze manier wordt bejegend. Agenten en medewerkers van de RET hebben in de omgeving nog gezocht naar de man, maar hem niet meer gevonden. De politie is een onderzoek gestart. Hiervoor zijn camerabeelden van de RET veilig gesteld. Ook komt de politie graag in contact met getuigen. Heeft u de mishandeling zien gebeuren of heeft u informatie, neem dan alstublieft contact op met de VVC IJsselmonde via 0900-8844 of laat uw tip achter op www.politie.nl.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Dode na steekpartij in woning Brautigamstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij in een woning aan de Brautigamstraat in Rotterdam-Feijenoord is zaterdagmorgen een man om...

Achtervolging eindigt geboeid in achtertuin Rotterdam-Lombardijen

Rotterdam - Een achtervolging is donderdagmiddag in een achtertuin van een woning in Rotterdam Lombardijen geëindigd. Kort daarvoor...

Auto geladen met jerrycans leidt agenten naar vuurwerkbom in woning Aarnoudstraat Rotterdam

Rotterdam - Een auto geladen met jerrycans trok agenten zaterdagmorgen de aandacht om te kijken waar deze voor...

Verdachte explosie Schammenkamp Rotterdam ontkent betrokkenheid

Rotterdam - De verdachte van de explosie aan de Schammenkamp in Rotterdam ontkent te hebben geweten dat er...