donderdag, mei 26, 2022
14.4 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Tweede aanhouding in onderzoek dood Capellenaar (55) Alouette Erf Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel, Rotterdam – Het politieteam dat de gewelddadige dood van een 55-jarige Capellenaar onderzoekt, heeft een tweede aanhouding gedaan. Op 12 maart arresteerden agenten een 42-jarige man uit Rotterdam. Zijn precieze rol bij het misdrijf wordt verder onderzocht. De man zit vast en wordt verhoord. Op 20 februari werd in het onderzoek al een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij zit nog vast. 

 

Levenloos
Zaterdagavond 20 januari kwam een bewoner van het Alouette Erf in Capelle aan den IJssel rond 23.30 uur thuis en vond zijn huisgenoot levenloos in de keuken. Hij belde meteen de politie, die er snel was en een onderzoek startte. Deze bewoner is niet een van de twee aangehouden verdachten.

Onafgebroken onderzoek
De afgelopen weken heeft het rechercheteam van zo’n twintig mensen onafgebroken onderzoek gedaan met de aanhoudingen als resultaat. Met de tweede aanhouding is het onderzoek nog niet klaar, maar bevindt het zich wel in een afrondende fase.

Man aangehouden in onderzoek gewelddadige dood Capellenaar

Overleden persoon aangetroffen in woning politie doet onderzoek Alouette Erf Capelle aan den IJssel


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,220VolgersVolg
- advertentie -