Buurtbewoners houden inbreker aan op de Gramsbergenlaan Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Een 48-jarige man, zonder vaste woonplaats, is woensdagavond 21 maart op de Gramsbergenlaan aangehouden. Buurtbewoners zagen dat er in een woning in hun straat werd ingebroken, hielden de verdachte aan en waarschuwden de politie. Agenten namen de verdachte over en onderzoeken de inbraak.

De politie kreeg woensdagavond rond 19.45 uur een melding dat buurtbewoners een verdachte van een woninginbraak vasthielden op de Gramsbergenlaan. Toen de agenten daar arriveerden, vertelde een getuige dat hij terwijl hij naar zijn woning liep, zag dat er een verdachte man op een balkon bij een woning stond.  De getuige ging vervolgens uit het zicht staan en observeerde de woning.  Kort daarna hoorde hij een knal en glasgerinkel. Ook een andere buurtbewoner kwam op het geluid af en beiden snelden richting het balkon.

- Advertisement -

De verdachte zag dat, schrok en sprong van het balkon af. Een van de buurtbewoners pakte op dat moment de verdachte vast en de andere belde onmiddellijk de politie. De verdachte zit vast aan het bureau en hij wordt gehoord.  Aan het politiebureau bleek dat de verdachte nog een gevangenisstraf moet uitzitten.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Dode en ernstig gewonde na steekpartij in Den Haag

Den Haag - Donderdagochtend 7 maart is een 62-jarige man overleden bij een steekincident in Den Haag. een...

Ritje met peperdure bolide valt letterlijk in het water

Den Haag, Zoetermeer - Zondagmiddag viel voor een automobilist het ritje met zijn sportwagen letterlijk in het water....

Gevluchte Spanjaard (36) in Rotterdam aangehouden na eerder ongeval bij Den Hoorn

Regio - Zondagmiddag 3 maart heeft de Politie een 36-jarige man uit Spanje aangehouden, nadat hij eerder op...

Vlaardingers (14 en 15) aangehouden die explosief wilden plaatsen bij woning in Den Haag

Den Haag, Vlaardingen - Dinsdagavond 27 februari zijn twee minderjarige jongens uit Vlaardingen aangehouden, die ervan worden verdacht...