vrijdag, mei 20, 2022
11.8 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Ongeduldige overvaller vertrekt zonder buit op de Groenezoom Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Zaterdagavond stapte een man met een mes de supermarkt aan de Groenezoom binnen. Hij bedreigde de 16-jarige kassière en eiste geld uit de kassa. Toen zij dit niet snel genoeg voor elkaar kreeg, vertrok de man zonder buit.

De overvaller is na de overval weggefietst richting de Dreef. De politie is op zoek naar getuigen die de man voor of na de overval hebben gezien.  Het personeel omschreef de dader als een blanke man van rond de 25 jaar. Hij had een spijkerbroek aan, een zwarte trui met capuchon en droeg gezichtsbedekking. Heeft u deze man voor of na de overval in de buurt van de Groenezoom of Dreef gezien, dan vragen wij u de politie te bellen op 0900-8844 of laat uw tip achter onder dit bericht.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -