vrijdag, mei 27, 2022
15.5 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Al is de dief nog zo snel, wijkagenten Zevenkamp pakken scooterboef wel

- advertentie -

Rotterdam – De wijkagenten van Zevenkamp hebben een scooterdief snel weten aan te houden. De man werd achtervolgd na een controle van de bestuurder. Deze ging ervandoor maar kwam uiteindelijk langs de rotte ten val. De agenten hielden de man aan en vonden inbrekerswerktuigen bij hem. Ook bleek hij niet in het bezit te zijn van rijbewijs.

De boef werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Uit controle bleek dat de scooter diezelfde avond gestolen was. De man zal zich moeten verantwoorden voor het rijden zonder rijbewijs, het bij zich hebben van inbrekerswerktuigen en de gestolen scooter.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -