vrijdag, mei 20, 2022
11.8 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Alcomobilist drinkt vijf keer te veel en raakte rijbewijs kwijt Westblaak Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft zondagmorgen een bestuurder aangehouden die vijf keer teveel had gedronken. De alcomobilist werd op de Westblaak gespot door agenten en kreeg een stopteken. Dit bleek echter niet gemakkelijk te gaan want pas op de Posthumalaan kon de bestuurder aan de kant worden gezet.

Op het politiebureau moest de verdachte blazen, alhier werd het vermoeden van een dronken automobilist ruim bevestigd. De man blies 1025 ug/l op het ademanalyse apparaat. Hij raakte zijn rijbewijs kwijt en moet zich verantwoorden voor de officier van justitie.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -