zaterdag, mei 28, 2022
14.8 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Bestuurster komt er goed vanaf na ongeval op Terbregseplein A16 Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een bestuurster van een auto is er vanmorgen in de bocht van de A20 naar de A16 op het Terbregseplein goed vanaf gekomen. Ze raakte in de lange bocht de macht over het stuur kwijt en ramde de vangrail. De auto raakte zwaarbeschadigd maar ze kwam er zelf zonder kleerscheuren vanaf.

Agenten waren snel ter plaatse en hebben haar opgevangen. Daarna is zij samen met de berger van de weg gehaald. In de bocht gebeuren er vaker ongevallen. Er geldt een snelheidsadvies van 70 km/u in deze bocht.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -