donderdag, mei 26, 2022
18 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Opvallend rijgedrag leidt tot vangst van Cocaïne, heroïne en geldbedrag Nieuwe Binnenweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Agenten hebben dankzij hun onderbuikgevoel afgelopen nacht een man aangehouden in verband met in bezit hebben van drugs en contanten. De man werd op de Nieuwe Binnenweg gecontroleerd voor afwijkend rijgedrag. De bestuurder werd aan de kant gezet en aan een controle onderworpen.

De controle bleek effectief te zijn want tijdens het fouilleren werd er al een zakje cocaïne aangetroffen. Op het bureau werd er verder onderzoek gedaan en werd er nog meer gevonden. Naast de cocaïne werd er ook heroïne en een grote hoeveel contanten aangetroffen. De man zit vast en zal zich moeten verantwoorden voor een officier van justitie.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -