donderdag, mei 26, 2022
18 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

EVA-Team houdt veroordeelde man aan in Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Politieagenten van het EVA-Team hielden maandag 26 maart om 13.45 uur in Den Haag een 20-jarige man zonder vaste woonplaats aan. De man moet nog een celstraf van 133 dagen uitzitten.

Agenten van het EVA-Team kregen de opdracht de man op te sporen omdat hij nog een straf wegens meerdere woningdiefstallen moest uitzitten. In enkele gevallen gebruikte hij daarbij ook geweld. Onderzoek wees uit dat hij op verschillende locaties in Den Haag verbleef.Bij enkele controles door het EVA-Team wist hij uit handen van de politie te blijven. Ook voor agenten die hem vandaag opspoorden, probeerde hij te vluchten. Het lukte de leden van het EVA-Team om hem toch aan te houden.

EVA-Team
Het EVA-Team houdt zich voor de politie eenheid Den Haag actief bezig met de opsporing en aanhouding van veroordeelden die zich aan hun opgelegde straf proberen te onttrekken. Veroordelingen voor overvallen, woninginbraken en straatroven hebben bij de opsporing van gesignaleerden voor het EVA-Team de prioriteit, maar ook in het geval van schadevergoedingsmaatregelen of opgelegde geldboetes kan een veroordeelde rekenen op een bezoek van het EVA-team. De letters EVA staat voor Executie Vonnissen Afgestraften.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -