dinsdag, juni 15, 2021
16.9 C
Rotterdam
dinsdag 15 juni 2021

Getuigen gezocht na poging overval supermarkt Bouwlustlaan Den Haag

Den Haag – Twee onbekende mannen overvielen zondag 25 maart omstreeks 19:00 uur een supermarkt aan de Bouwlustlaan. Hierbij bedreigden ze het winkelpersoneel met een vuurwapen. De verdachten vertrokken zonder buit. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

Agenten gingen na de melding direct naar de supermarkt en zochten in de omgeving naar de overvallers. Helaas troffen zij daarbij de verdachten niet meer aan. Het winkelpersoneel vertelde aan agenten dat er twee onbekenden, waarvan een gezichtsbedekking droeg, een poging deden de winkel te overvallen. Een van de verdachte richtte daarbij een vuurwapen op een medewerker. Vervolgens ontstond er een worsteling tussen een medewerker en een verdachte. Toen de overval mislukte renden beide verdachten de winkel uit en liepen ze via de Bouwlustlaan en het Sterrenoord de binnentuinen in.  Daar raakte de eigenaar, die de mannen achtervolgde,  ze uit het zicht. Inmiddels is er aangifte gedaan.

Signalementen
Een verdachte was een licht getinte jongen van ongeveer 17 jaar, 1.70 meter lang met een normaal postuur. Hij had kort zwart haar met een scheiding in het midden. Hij droeg een zwarte broek en een zwarte jas.

De andere verdachte was een jongen van ongeveer 18 jaar, 1.85 meter lang met brede schouders. Hij had haar tot over zijn wenkbrauwen. Verder droeg hij een zwarte broek en een zwarte jas met grote kraag. Ook had hij een rugtas op zijn rug en droeg hij een zwarte bivakmuts.

Iets gezien of gehoord?
De districtsrecherche Den Haag-Zuid zoekt getuigen van de overval aan de Bouwlustlaan. Heeft u iets gezien of gehoord dat met deze zaak te maken kan hebben? Bel dan de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel 0800-7000.

Related Articles

Fietster zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen in Moordrecht (video)

0
Moordrecht - Een vrouw is maandagavond zwaargewond geraakt nadat zij op de Schielands hoge zeedijk...

Twee aanhoudingen na belaging motoragent in Rotterdam

0
Rotterdam - Een motoragent van de Rotterdamse politie is op 13 juni aan verwondingen of...

Bestuurder van quad probeert agent van motor te rijden Goudse Rijweg Rotterdam

0
Rotterdam - Een motoragent van de politie in Rotterdam is zondagavond rond 19.20 uur op...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

‘Cafés balen van schermverbod EK-wedstrijden’

‘Cafés balen van schermverbod EK-wedstrijden’ [...]

Politie haalt verwarde man van straat op Rotterdam-Zuid

Politie haalt verwarde man van straat op Rotterdam-Zuid [...]

Politie zoekt informatie na aanslag op woning in De Vaan

Politie zoekt informatie na aanslag op woning in De Vaan [...]

Ornamenten en borstbeelden uit de Tweebosbuurt gered

Ornamenten en borstbeelden uit de Tweebosbuurt gered [...]

Marechaussee pakt verdachte mensensmokkel en vindt Albanezen

Marechaussee pakt verdachte mensensmokkel en vindt Albanezen [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
7,971VolgersVolg