Getuigen gezocht na poging overval supermarkt Bouwlustlaan Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Twee onbekende mannen overvielen zondag 25 maart omstreeks 19:00 uur een supermarkt aan de Bouwlustlaan. Hierbij bedreigden ze het winkelpersoneel met een vuurwapen. De verdachten vertrokken zonder buit. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

Agenten gingen na de melding direct naar de supermarkt en zochten in de omgeving naar de overvallers. Helaas troffen zij daarbij de verdachten niet meer aan. Het winkelpersoneel vertelde aan agenten dat er twee onbekenden, waarvan een gezichtsbedekking droeg, een poging deden de winkel te overvallen. Een van de verdachte richtte daarbij een vuurwapen op een medewerker. Vervolgens ontstond er een worsteling tussen een medewerker en een verdachte. Toen de overval mislukte renden beide verdachten de winkel uit en liepen ze via de Bouwlustlaan en het Sterrenoord de binnentuinen in.  Daar raakte de eigenaar, die de mannen achtervolgde,  ze uit het zicht. Inmiddels is er aangifte gedaan.

- Advertisement -

Signalementen
Een verdachte was een licht getinte jongen van ongeveer 17 jaar, 1.70 meter lang met een normaal postuur. Hij had kort zwart haar met een scheiding in het midden. Hij droeg een zwarte broek en een zwarte jas.

De andere verdachte was een jongen van ongeveer 18 jaar, 1.85 meter lang met brede schouders. Hij had haar tot over zijn wenkbrauwen. Verder droeg hij een zwarte broek en een zwarte jas met grote kraag. Ook had hij een rugtas op zijn rug en droeg hij een zwarte bivakmuts.

Iets gezien of gehoord?
De districtsrecherche Den Haag-Zuid zoekt getuigen van de overval aan de Bouwlustlaan. Heeft u iets gezien of gehoord dat met deze zaak te maken kan hebben? Bel dan de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politieachtervolging vanuit Den Haag eindigt in Capelle-Schollevaar

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Een politieachtervolging die begon in Den Haag eindigde vannacht op de Burgemeester Schalijlaan...

Politie raakt slaags met demonstranten, ministerie van OCW beklad

Den Haag - Donderdag 6 juni zijn er meermaals confrontaties ontstaan tussen agenten en pro-Palestijnse betogers in Den...

Vier nieuwe verdachten aangehouden voor Eritrese rellen in Den Haag

Den Haag - De Politie heeft vier nieuwe verdachten aangehouden in het onderzoek naar de ongeregeldheden op de...

32- jarige Hagenees zwaargewond na schietpartij Wolphaertsbocht Rotterdam

Rotterdam - Afgelopen nacht rond 03.00 uur vond er een schietpartij plaats op de Wolphaertsbocht in Rotterdam. Een...