Getuigen gezocht na poging overval supermarkt Bouwlustlaan Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Twee onbekende mannen overvielen zondag 25 maart omstreeks 19:00 uur een supermarkt aan de Bouwlustlaan. Hierbij bedreigden ze het winkelpersoneel met een vuurwapen. De verdachten vertrokken zonder buit. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

Agenten gingen na de melding direct naar de supermarkt en zochten in de omgeving naar de overvallers. Helaas troffen zij daarbij de verdachten niet meer aan. Het winkelpersoneel vertelde aan agenten dat er twee onbekenden, waarvan een gezichtsbedekking droeg, een poging deden de winkel te overvallen. Een van de verdachte richtte daarbij een vuurwapen op een medewerker. Vervolgens ontstond er een worsteling tussen een medewerker en een verdachte. Toen de overval mislukte renden beide verdachten de winkel uit en liepen ze via de Bouwlustlaan en het Sterrenoord de binnentuinen in.  Daar raakte de eigenaar, die de mannen achtervolgde,  ze uit het zicht. Inmiddels is er aangifte gedaan.

- Advertisement -

Signalementen
Een verdachte was een licht getinte jongen van ongeveer 17 jaar, 1.70 meter lang met een normaal postuur. Hij had kort zwart haar met een scheiding in het midden. Hij droeg een zwarte broek en een zwarte jas.

De andere verdachte was een jongen van ongeveer 18 jaar, 1.85 meter lang met brede schouders. Hij had haar tot over zijn wenkbrauwen. Verder droeg hij een zwarte broek en een zwarte jas met grote kraag. Ook had hij een rugtas op zijn rug en droeg hij een zwarte bivakmuts.

Iets gezien of gehoord?
De districtsrecherche Den Haag-Zuid zoekt getuigen van de overval aan de Bouwlustlaan. Heeft u iets gezien of gehoord dat met deze zaak te maken kan hebben? Bel dan de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd

Grote brand op dak van appartementen door dakdekkerswerkzaamheden Hoefkade Den Haag

Den Haag - Op een dak van een appartementencomplex aan de Hoefkade in Den Haag is donderdagmorgen rond...

Ruim 1500 aanhoudingen bij klimaatprotest in Den Haag

Den Haag - Zaterdag 27 mei zijn bij een wegblokkade van actiegroep Extinction Rebellion 1579 personen aangehouden. De...

Tweede Kamer in Den Haag tijdelijk ontruimd na verdacht pakketje

Het nieuwe tijdelijke Tweede Kamer-gebouw in Den Haag is donderdagmiddag 13 april tijdelijk ontruimd geweest, na een "verdachte...

Zeer grote brand autobedrijf Castorstraat Den Haag

Den Haag - Op de Castorstraat in Den Haag is iets voor 17.00 uur een brand uitgebroken in...