vrijdag, mei 20, 2022
11.8 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Verdachte van poging woninginbraak aangehouden Woudenbergstraat Den Haag

- advertentie -

Den Haag – De politie hield in de nacht van zondag 25 op maandag 26 maart een 34-jarige Hagenaar aan op verdenking van een poging woninginbraak aan de Woudenbergstraat. De politie onderzoekt de inbraak.

Surveillerende agenten werden omstreeks 23.50 uur in de Woudenbergstraat door een getuige aangesproken die had gezien dat er twee mannen waren weggerend vanuit een portiek. Op het moment dat de agenten naar de richting reden die de getuige had aangewezen, zagen ze de twee wegrennen. Een zoekactie in de buurt leidde naar een verdachte. Deze had zich kennelijk verstopt onder een bestelbus in de IJsselsteinstraat. De verdachte werd onder de bus vandaan getrokken.

Na onderzoek bij de woning bleek dat er een raam was opengebroken. Vooralsnog lijkt er niets te zijn weggenomen. De politie onderzoekt de poging inbraak en de rol die de verdachte daarin had.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -