Verdachte van poging woninginbraak aangehouden Woudenbergstraat Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – De politie hield in de nacht van zondag 25 op maandag 26 maart een 34-jarige Hagenaar aan op verdenking van een poging woninginbraak aan de Woudenbergstraat. De politie onderzoekt de inbraak.

Surveillerende agenten werden omstreeks 23.50 uur in de Woudenbergstraat door een getuige aangesproken die had gezien dat er twee mannen waren weggerend vanuit een portiek. Op het moment dat de agenten naar de richting reden die de getuige had aangewezen, zagen ze de twee wegrennen. Een zoekactie in de buurt leidde naar een verdachte. Deze had zich kennelijk verstopt onder een bestelbus in de IJsselsteinstraat. De verdachte werd onder de bus vandaan getrokken.

- Advertisement -

Na onderzoek bij de woning bleek dat er een raam was opengebroken. Vooralsnog lijkt er niets te zijn weggenomen. De politie onderzoekt de poging inbraak en de rol die de verdachte daarin had.

- Advertisement -

Gerelateerd

Grote brand op dak van appartementen door dakdekkerswerkzaamheden Hoefkade Den Haag

Den Haag - Op een dak van een appartementencomplex aan de Hoefkade in Den Haag is donderdagmorgen rond...

Ruim 1500 aanhoudingen bij klimaatprotest in Den Haag

Den Haag - Zaterdag 27 mei zijn bij een wegblokkade van actiegroep Extinction Rebellion 1579 personen aangehouden. De...

Tweede Kamer in Den Haag tijdelijk ontruimd na verdacht pakketje

Het nieuwe tijdelijke Tweede Kamer-gebouw in Den Haag is donderdagmiddag 13 april tijdelijk ontruimd geweest, na een "verdachte...

Zeer grote brand autobedrijf Castorstraat Den Haag

Den Haag - Op de Castorstraat in Den Haag is iets voor 17.00 uur een brand uitgebroken in...