Verdachte van poging woninginbraak aangehouden Woudenbergstraat Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – De politie hield in de nacht van zondag 25 op maandag 26 maart een 34-jarige Hagenaar aan op verdenking van een poging woninginbraak aan de Woudenbergstraat. De politie onderzoekt de inbraak.

Surveillerende agenten werden omstreeks 23.50 uur in de Woudenbergstraat door een getuige aangesproken die had gezien dat er twee mannen waren weggerend vanuit een portiek. Op het moment dat de agenten naar de richting reden die de getuige had aangewezen, zagen ze de twee wegrennen. Een zoekactie in de buurt leidde naar een verdachte. Deze had zich kennelijk verstopt onder een bestelbus in de IJsselsteinstraat. De verdachte werd onder de bus vandaan getrokken.

- Advertisement -

Na onderzoek bij de woning bleek dat er een raam was opengebroken. Vooralsnog lijkt er niets te zijn weggenomen. De politie onderzoekt de poging inbraak en de rol die de verdachte daarin had.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politieachtervolging vanuit Den Haag eindigt in Capelle-Schollevaar

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Een politieachtervolging die begon in Den Haag eindigde vannacht op de Burgemeester Schalijlaan...

Politie raakt slaags met demonstranten, ministerie van OCW beklad

Den Haag - Donderdag 6 juni zijn er meermaals confrontaties ontstaan tussen agenten en pro-Palestijnse betogers in Den...

Vier nieuwe verdachten aangehouden voor Eritrese rellen in Den Haag

Den Haag - De Politie heeft vier nieuwe verdachten aangehouden in het onderzoek naar de ongeregeldheden op de...

32- jarige Hagenees zwaargewond na schietpartij Wolphaertsbocht Rotterdam

Rotterdam - Afgelopen nacht rond 03.00 uur vond er een schietpartij plaats op de Wolphaertsbocht in Rotterdam. Een...