Twee aanhoudingen na melding woninginbraak Henry Hudsonstraat De Lier

Date:

Deel bericht:

De Lier – De politie heeft woensdag 28 maart omstreeks 04.00 uur twee mannen van 21 en 30 jaar, beiden inwoners van Den Haag, aangehouden op verdenking van inbraak in een woning in de Henry Hudsonstraat. Na de inbraak werden er twee auto’s gestolen.

De politie kreeg omstreeks 03.50 uur de melding dat er werd ingebroken in een woning in de Henry Hudsonstraat. Twee mannen zouden daarna in twee gestolen auto’s zijn weggereden. Agenten die naar de locatie reden, keken onderweg uit naar de twee auto’s en zagen één in de buurt rijden. Hierop ontstond een achtervolging. De bestuurder negeerde stoptekens en reed tijdens de achtervolging in de richting van de Haagse Erasmusweg op een gegeven moment tegen de richting in en ook over een fietspad. De bestuurder werd klemgereden waarna hij probeerde te voet er vandoor te gaan. Agenten konden hem daarna al snel aanhouden. De andere auto werd op de Schoutendreef aangetroffen waarna ook de tweede verdachte op straat kon worden aangehouden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Overleden man in De Lier door misdrijf om het leven gekomen

De Lier - De politie heeft bekend gemaakt dat de 37-jarige man die eerder deze week dood werd...

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...

Auto vliegt spontaan in brand N478 – Veerweg Bergambacht

Bergambacht - Op de Veerweg in Bergambacht is vrijdagmiddag door een nog onbekende oorzaak een auto in brand...

Forse vertraging door ongeval op A15 bij Pernis

Rotterdam - Door een ongeval met twee voertuigen op de A15 ter hoogte van Pernis ontstond vanmorgen een...