Eenzijdig ongeval bocht Burgemeester van Beresteijnlaan Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel Donderdagochtend  vond er op de Burgemeester Van Beresteijnlaan een eenzijdig ongeval plaats. Een voertuig raakte in de bocht de macht over het stuur kwijt en werd gelanceerd tegen een lantaarnpaal. Deze brak daarbij in tweeën.

De bestuurder van de auto is nagezien door de ambulancedienst maar hoefde gelukkig niet te worden vervoerd. De auto is door bergingsbedrijf Roos afgesleept. De koude ochtend in combinatie met het vochtige wegdek hebben er mogelijk toe bijgedragen dat de grip met het wegdek werd verminderd.  Handhaving Capelle kwam ook t.p. voor het regelen van verkeer en de afgebroken lichtmast.

- Advertisement -

 

Foto’s : Politie Rotterdam-Oost

View this post on Instagram

Eenzijdig ongeval bocht Burgemeester van Beresteijnlaan Capelle aan den IJssel – Vanochtend vond er op de Burgemeester Van Beresteijnlaan een eenzijdig ongeval plaats. Een bestuurder raakte in de bocht de macht over het stuur kwijt en werd gelanceerd tegen een lantaarnpaal. Deze brak daarbij in tweeën. De bestuurder van de auto is nagezien door de ambulancedienst maar hoefde gelukkig niet te worden vervoerd. De auto is door bergingsbedrijf Roos afgesleept. De koude ochtend in combinatie met het vochtige wegdek hebben er mogelijk toe bijgedragen dat de grip met het wegdek werd verminderd. Handhaving Capelle kwam ook t.p. voor het regelen van verkeer en de afgebroken lichtmast.

A post shared by Politie Rotterdam-IJsselland (@politierotterdamoost) on

- Advertisement -

Gerelateerd

Capelse brandenprikker Jhon B stak uit wraak 360 autobanden lek, dacht zelfs aan het steken van een agent

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vandaag 20 maanden gevangenisstraf, waarvan acht voorwaardelijk geeist tegen de 34-jarige Capelse bandenprikker...

Hotelmedewerker geslagen met hamer bij overval Grote Kerkplein Rotterdam

Rotterdam - Een hotelmedewerker van een hotel aan het Grote Kerkplein in Rotterdam is donderdagochtend gewond geraakt bij...

Grote uitslaande brand in bedrijfswoning Onderweg Rotterdam.

Rotterdam - In een bedrijfswoning aan de Onderweg in Rotterdam-Nesselande is woensdagmiddag rond 17.30 uur een grote brand...

Vijf lichtgewonden bij steekpartij Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een ruzie tussen vijf personen op de Strevelsweg in Rotterdam zijn alle vijf de mannen...