Eenzijdig ongeval bocht Burgemeester van Beresteijnlaan Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel Donderdagochtend  vond er op de Burgemeester Van Beresteijnlaan een eenzijdig ongeval plaats. Een voertuig raakte in de bocht de macht over het stuur kwijt en werd gelanceerd tegen een lantaarnpaal. Deze brak daarbij in tweeën.

De bestuurder van de auto is nagezien door de ambulancedienst maar hoefde gelukkig niet te worden vervoerd. De auto is door bergingsbedrijf Roos afgesleept. De koude ochtend in combinatie met het vochtige wegdek hebben er mogelijk toe bijgedragen dat de grip met het wegdek werd verminderd.  Handhaving Capelle kwam ook t.p. voor het regelen van verkeer en de afgebroken lichtmast.

- Advertisement -

 

Foto’s : Politie Rotterdam-Oost

View this post on Instagram

Eenzijdig ongeval bocht Burgemeester van Beresteijnlaan Capelle aan den IJssel – Vanochtend vond er op de Burgemeester Van Beresteijnlaan een eenzijdig ongeval plaats. Een bestuurder raakte in de bocht de macht over het stuur kwijt en werd gelanceerd tegen een lantaarnpaal. Deze brak daarbij in tweeën. De bestuurder van de auto is nagezien door de ambulancedienst maar hoefde gelukkig niet te worden vervoerd. De auto is door bergingsbedrijf Roos afgesleept. De koude ochtend in combinatie met het vochtige wegdek hebben er mogelijk toe bijgedragen dat de grip met het wegdek werd verminderd. Handhaving Capelle kwam ook t.p. voor het regelen van verkeer en de afgebroken lichtmast.

A post shared by Politie Rotterdam-IJsselland (@politierotterdamoost) on

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Vaten met onbekende stof aangetroffen in woning Quackstraat Rotterdam

Rotterdam - Woensdagavond 29 mei heeft de Politie meerdere vaten met onbekende stoffen aangetroffen in een woning aan...

Bewoner gered van balkon bij grote woningbrand Oleanderstraat Rotterdam

Rotterdam - in een woning aan de Oleanderstraat in Rotterdam is woensdagmiddag een forse brand uitgebroken. Twee personen...

Veel schade en flinke file na ongeluk voor Spijkenisserbrug, één bestuurder aangehouden.

Spijkenisse - Woensdagmiddag 29 mei rond 16.36 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Het ongeluk gebeurde vlak voor de...

Brand in Rotterdamse Woning: Smeulend matras zorgt voor rookoverlast

Rotterdam – Vanavond brak er brand uit in een matras in een woning op de tweede verdieping aan...