vrijdag, mei 27, 2022
15.5 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Eenzijdig ongeval bocht Burgemeester van Beresteijnlaan Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel Donderdagochtend  vond er op de Burgemeester Van Beresteijnlaan een eenzijdig ongeval plaats. Een voertuig raakte in de bocht de macht over het stuur kwijt en werd gelanceerd tegen een lantaarnpaal. Deze brak daarbij in tweeën.

De bestuurder van de auto is nagezien door de ambulancedienst maar hoefde gelukkig niet te worden vervoerd. De auto is door bergingsbedrijf Roos afgesleept. De koude ochtend in combinatie met het vochtige wegdek hebben er mogelijk toe bijgedragen dat de grip met het wegdek werd verminderd.  Handhaving Capelle kwam ook t.p. voor het regelen van verkeer en de afgebroken lichtmast.

 

Foto’s : Politie Rotterdam-Oost

View this post on Instagram

Eenzijdig ongeval bocht Burgemeester van Beresteijnlaan Capelle aan den IJssel – Vanochtend vond er op de Burgemeester Van Beresteijnlaan een eenzijdig ongeval plaats. Een bestuurder raakte in de bocht de macht over het stuur kwijt en werd gelanceerd tegen een lantaarnpaal. Deze brak daarbij in tweeën. De bestuurder van de auto is nagezien door de ambulancedienst maar hoefde gelukkig niet te worden vervoerd. De auto is door bergingsbedrijf Roos afgesleept. De koude ochtend in combinatie met het vochtige wegdek hebben er mogelijk toe bijgedragen dat de grip met het wegdek werd verminderd. Handhaving Capelle kwam ook t.p. voor het regelen van verkeer en de afgebroken lichtmast.

A post shared by Politie Rotterdam-IJsselland (@politierotterdamoost) on


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -