Twee verdachten aangehouden gewapende woningoverval aan de de Harnasch Pijnacker

Date:

Deel bericht:

Pijnacker – In een woning aan De Harnasch vond op donderdagochtend 29 maart een gewapende woningoverval plaats. Een vrouw werd in de woning overvallen door twee onbekenden die haar bedreigden met een wapen. De twee vluchten met buit weg in een witte Mercedes bus. Later op de ochtend hielden agenten twee verdachten, een 19-jarige en 20-jarige man uit Amsterdam, aan. De politie onderzoekt de overval en zoekt getuigen.

Een buurtbewoner belde de politie en vertelde dat er ingebroken was. Agenten troffen in de woning het slachtoffer aan. Zij vertelde dat twee mannen ‘s-ochtends aanbelden bij de woning. Toen zij opendeed, drongen beide mannen de woning binnen. Daar bedreigden ze haar met een wapen en doorzochten de woning. De vrouw raakte hierbij lichtgewond. De twee vluchtten omstreeks 10:30 uur weg in de witte bus. Een verdachte droeg een lang model jas van Post NL. De andere verdachte droeg een donkere jas, een donkere broek en een blauwe pet. De twee verdachten werden enige tijd op de A4 ter hoogte van de afslag Roelofarendsveen aangehouden.

- Advertisement -

Iets gezien of gehoord?
De districtsrecherche Zoetermeer zoekt getuigen van de overval. Heeft u iets gezien of gehoord in de omgeving van De Hamasch in Pijnacker of heeft u camerabeelden waar de verdachten of de witte Mercedes bus op te zien zijn? Of heeft u relevante informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de districtsrecherche op 0900-8844. Liever anoniem? Bel 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...

Auto vliegt spontaan in brand N478 – Veerweg Bergambacht

Bergambacht - Op de Veerweg in Bergambacht is vrijdagmiddag door een nog onbekende oorzaak een auto in brand...

Forse vertraging door ongeval op A15 bij Pernis

Rotterdam - Door een ongeval met twee voertuigen op de A15 ter hoogte van Pernis ontstond vanmorgen een...

Voorbijgangers vinden overleden persoon Bosdreef Rotterdam

Rotterdam - Voorbijgangers hebben op de Bosdreef in Rotterdam een overleden persoon aangetroffen. De omgeving is afgezet en...