vrijdag, mei 20, 2022
11.8 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Bestelwagen klem op kade en schip Wijnhaven Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een bestelwagen is zaterdagmiddag klem komen te zitten op de wal en op een schip. De chauffeur was na het lossen een bakkie gaan doen en de schipper vergat dat het hoogwater zou worden. De auto werd daardoor omhoog gedrukt door het schip.

Autoberger H Roos wist hier wel raad mee en kwam ter plaatse. De berger heeft met behulp van een kraan de wagen weer op vier wielen gezet. Natuurlijk zonder extra schade te maken. De chauffeur kon ze eigen weg weer vervolgen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -