vrijdag, mei 27, 2022
15.5 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Kersverse automobilist even de weg kwijt Hoofdweg Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Afgelopen nacht zagen collega’s op de Hoofdweg in Capelle hoe een bestuurder tot 2x toe tegen de toegestane rijrichting reed. 

Na bij de Mc Donalds een korte pitstop te hebben gemaakt reed de nog jonge bestuurder het parkeerterrein af de tegengestelde rijbaan op. Nadat dit door de bestuurder zelf ook was geconstateerd werd het zoeken naar de juiste weg, waarbij ook nu weer tegen de richting in werd gereden. Ditmaal de hoofdweg op richting het WC Alexandrium. Collega’s zagen dit gebeuren en stopten de auto direct. Bij controle bleek dat de bestuurder pas slechts een dag in het bezit was van een rijbewijs B. Er was ten tijde van het incident geen ander verkeer op de weg aanwezig. Er deden zich dan ook gelukkig geen gevaarlijke situaties voor. De bestuurder kreeg een waarschuwing en werd na een goed gesprek de juiste richting op geholpen.

Waarom geen bekeuring?


Wij realiseren ons dat er volgers zijn die van de mening zijn toegedaan dat wij moeten bekeuren. Weet jij waarom dit niet in alle gevallen -bij constatering van een overtreding- wordt gedaan?

 

Tekst en foto : Politie Rotterdam district oost

 

Kersverse automobilist even de weg kwijt.Capelle aan den IJssel – Afgelopen nacht zagen collega's op de Hoofdweg in…

Gepostet von Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland. am Samstag, 7. April 2018


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -